Várják a csapatok jelentkezését a 13. kanizsai bor és dödöllefesztre
2016-ban tizenharmadik alkalommal rendezik meg a Kanizsai Bor és Dödölle Fesztivált, mely a híres zalai népi ételt, a dödöllét igyekszik bemutatni a nagyvilágnak. Az amatőr és profi szakácsok közötti főzőverseny, a bordalnoki címért való küzdelmet különböző népi, gyermek és felnőtt műsorok színesítik.
FŐZŐVERSENY KIÍRÁS
Nagykanizsa, a dödölle fővárosa
13. Kanizsai Bor- és Dödölle Fesztivál
2016. szeptember 9-10.
HELYSZÍN: Nagykanizsa, Erzsébet tér és környéke
A 13. Kanizsai Bor- és Dödölle Fesztivál keretében 2016. szeptember 10-én főzőverseny meghirdetésére kerül sor.
A főzőversenyre három fős csapatok jelentkezhetnek, dödölle és tájjellegű ételek kategóriában.
Nevezési határidő: 2016. szeptember 2.
A főzőverseny helyszíne: Nagykanizsa, Erzsébet tér és környéke
A részletes felhívás és a jelentkezési lap letölthetők az alábbi honlapokról:
www.nagykanizsa.hu, www.tourinformnagykanizsa.hu
A nevezési lapok leadhatóak a nagykanizsai Tourinform Irodában (Nagykanizsa, Erzsébet tér 21.), vagy elektronikusan elküldhetik a konturplusz@gmail.com email címre.