Emberséges, példamutató ügyintézés a nagykanizsai kormányablaknál

Ne csak a rosszat írjuk, hanem a jót is!

KEDVES NAGYKANIZSAI KORMÁNYHIVATAL DOLGOZÓI!

Köszönöm a Nagykanizsai Járási Hivatal Kormányablak Osztály dolgozóinak a tegnapi – szeptember 5-i. A Szerk. – hozzáállásukat. Ez a kis szösszenet egy mindennapi történet is lehetne, de nem ahhoz vagyunk szokva, hogy a hivatalokba emberséges, segítőkész, megértő hozzáállással találkozunk, de aztán mégis…….

A Nagykanizsai Járási Hivatal épülete. Fotó – KanizsaPress

16.30-ig van szerdán nyitva a kormányhivatal és sürgősen útlevelet kellett csináltatnom a lányomnak. Sajnos 16.30 előtt pár perccel estünk be, a recepciónál mondták hogy ez kicsit késő, de kérdezzem meg megcsinálják-e még.
A hozzáállást amit tapasztaltam, hihetetlen kedves volt, és szóba sem került az, hogy már nem tudják vagy zárnak, vége a munkaidőnek. Egyszerűen kérték a papírokat és 10 perc múlva kész is voltunk!

Megdöbbenésemben nem tudtam kifejezni köszönetemet kellőképpen, így itt szeretném megtenni, és példaképp állítani az említett hivatal munkatársait – írta a Facebookon olvasónk Dobri Noémi.

Átadták Zala megye legnagyobb kormányablakát Nagykanizsán – Fotókkal

Átadták pénteken Nagykanizsán Zala megye legnagyobb kormányablakát, amellyel az országban elsőként teljessé vált a megyén belül a kormányablakok hálózata. Az ünnepélyes átadáson Cseresnyés Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára, a térség országgyűlési képviselője elmondta: a kormány vállalása szerint a közigazgatásban az állampolgárokra nem ügyfélként, hanem partnerként tekintenek, akiknek gondjait, problémáit segítenek megoldani.