Úszóedzésen tudták meg a gyerekek, hogy elküldték az edzőjüket

Egyenlőre értetlenül állnak a szülők a nagykanizsai úszó egyesület döntése előtt, amellyel – szerintük – elküldték a legjobb edzőt az uszodából.
A történtek mögött feltehetően az áll, hogy a nagyjából 70 gyerekkel dolgozó tréner bírálta a vezetőedző módszereit és ezt a vezetés nem tolerálta – számolt be az
ATV Híradója.

A szülők azt mondták, hogy mindent megtesznek azért, hogy visszakapják a gyerekek edzőjüket. A hét közepén a nagykanizsai uszoda előtt gyülekeztek a szülők, hogy megbeszéljék, mit lehet tenni ebben a helyzetben, ugyanis az edzőt teljesen váratlanul küldték el.

Az egyik szülő azt mondta, kislánya zokogva hívta fel, hogy mi történt. Az édesanya azonnal az uszodába sietett, ahol az edzésen közölték a gyerekekkel, hogy Gondi Zoltán többé nem lesz a trénerük.

Gondi Zoltán bízik abban, hogy újra edzheti majd a gyerekeket, addig viszont türelmet kért. Mint mondta, ő minden nap az uszodában van, csak most nem tud edzést tartani. Azt is kérte, hogy nyugtassák meg a gyerekeket.

Később az egyesület is összehívta a szülőket, de, hogy ott mi hangzott el, arról sem az elnök, sem a többi vezető nem kívánt nyilatkozni, viszont a szülők szerint nem volt békés a hangnem a teremben, azt állították, hogy a legalapvetőbb kérdésekre sem kaptak választ.

A szülők kérésére legkésőbb két hét múlva összehívják az egyesület tagságát, ahol megtárgyalják az edzők konfliktusáról szóló napirendet – számolt be az ATV.