További változások a nagykanizsai helyijáratokon!

„FIGYELEM helyi autóbuszjárat menetrend változás!

Tisztelt Kanizsaiak!

Egy április 2-i bejegyzésemben olvashattak a Volánbusz Zrt. tájékoztatásáról, amelyben Nagykanizsa helyi autóbuszjáratainak 2020. április 6. (hétfő) üzemkezdettől megváltozott menetrendjét ismertették. A Volánbusz Zrt. már akkor jelezte, hogy a felmerülő igényekhez igazodva további járatbővítést is bevezethet.

Hétfő óta az új menetrend szerint zajlik a tömegközlekedés, és az elmúlt napok tapasztalatait, illetve a lakossági, önkormányzati és foglalkoztatói észrevételeket felhasználva 2020. április 14-től további változtatások lépnek érvénybe.

  • a „2” „6” „6Y” „8” „8Y” „14” „14Y” „20” „20Y” „21” „21Y” „C3” és „C5” vonalakon sűrűsödik a kora reggeli, a műszakváltásokhoz kapcsolódó és a délutáni járatok száma, míg a jelzett plusz járatokon felül leállna
  • a „6A” vonalon a Kiskanizsa, temetőtől 5.15 órakor közlekedő járat (pótlásra kerül a „6” vonalon)
  • a „8” vonalon Miklósfáról 22.46 órakor közlekedő járat
  • a „14” vonalon a Városkaputól 5.30 órakor közlekedő járat (pótlásra kerül a „14” vonalon)

Egymás iránti felelősség, önmérséklet, lemondás és kitartás. Ezekre van most leginkább szükség”. – tájékoztatott Facebook oldalán csütörtökön Balogh László nagykanizsai polgármester.

A korábbi tájékoztatás itt olvasható.

Változik a helyijárat menetrendje Nagykanizsán – Dél-Zala Press

A Volánbusz Zrt. tájékoztatása alapján Nagykanizsa Város helyi autóbuszjáratai 2020. április 6. (hétfő) üzemkezdettől visszavonásig munkanapokon szabadnapos menetrend szerint fognak közlekedni.Munkanapokon, a szabadnapos menetrend általános fenntartása mellett, a 8, 14, 21, C91 helyi vonalak járatai – esetenként kisebb betérés elhagyásával – továbbra is közlekednek, ezzel biztosítva a város nagyüzemeihez a munkavállalók el- és hazajutását.