Mégsem nyit ki február 1-én a kanizsai Resti

„Sziasztok!
Ismét döntöttek, úgy, hogy pontosan tudták, hogy mennyien és mekkora bajban vagyunk.
Választ ismét nem kaptunk arra, hogy mivel indokolják a korlátozásokat!
A beoltottság kérdése nem indok!
A fertőzöttek száma nem indok!

Február 1.-ből március 1, lett, majd ebből április 1. lesz és aztán itt a nyár. A büntetés mértékét meg még nyomatékosabbá tették.
Magyarországon több mint 50.000 vendéglátóhely van, ebből 175 jelezte, hogy velem együtt kinyit, ez a szám szerintem mindent elmond.
Nagykanizsán két vállalkozó hívott aki támogatna.

Az, hogy a vállalkozók meginduljanak sajnos kudarcba fulladt, de nem az én kudarcomba.
Ezért arra az elhatározásra jutottam és az üzenetüket megértve, hogy február 1.-én NEM nyitok ki, csak úgy mint eddig, elviteles formában.

Hétfőn erősítéssel jöttek volna, hogy azonnal bezárjanak – hiába lett volna mögöttem jogi segítség -, nem szeretném ezek után még jobban gazdagítani őket, így ezt az összeget arra fordítom, hogy február 1.-én nem a Resti Söröző & Presszóban ülök és várom a médiát, érdeklődőket, hanem Budapesten a Hősök terén leszek, addig amíg nem érünk el gyökeres változást!
Rengetegen írtátok, hogy a büntetésbe beszállnátok, de azzal ismét csak őket gazdagítjuk, inkább ha teheted Te is fordítsd erre!

Köszönöm a rengeteg támogatást, privát üzeneteket, felajánlásokat, nagyszerű embereket ismertem meg, már ezért is megérte!
A többi folyt.köv.
Légyszi osszátok, mert aki esetleg el akart volna jönni az ne jöjjön hiába, támogatását kifejezheti máshogyan.” – írta Facebook oldalán pénteken a Resti Presszó & Söröző.