Egy kanizsai vendéglátósnál betelt a pohár: a korlátozások ellenére kinyit a vasúti Resti

„Kedves Vendégeink! 2021. február 1.-től megnyitjuk vendéglátóegységünket teljes nyitvatartási idővel és helyben fogyasztással!

Az érvényben lévő korlátozásoknak eddig eleget tettünk, de mivel semmiféle támogatást nem kaptunk a kormány részéről /az út szélén lettünk hagyva/ az ígéretek ellenére, gondolok itt a vállalkozásunk és bér támogatásra /amit nyújtanak az vicc!!/ így 3 hónap után mi sem kívánjuk tovább támogatni a kormány munkáját, főleg azok után, hogy az semmiféle eredményre nem vezet!

(A nagykanizsai Resti. Fotó: YouTube)

Úgy látjuk, hogy abban bíznak, hogy a vakcina fogja megoldani a vírus kérdést, hogy beoltatja magát mindenki és aztán megszűnnek a korlátozások!
Mi ezt nem kívánjuk megvárni!

Amíg egy multiban tolonganak az emberek és az nem probléma, akkor ha mi kinyitunk az se legyen az!
A február 1.-i nyitásunkkal IS szeretnénk kifejezni a Covid miatt kialakult intézkedések egyet nem értését és nem buzdítva hanem támogatva a normális élet újból való elindítását!

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy az üzletben maszk használata nem kötelező, az asztalok elhelyezése alapból 1,5 m túl vannak!
Kellemes időtöltést kívánunk!

Február 1.-től szeretettel várjuk a rend őreit és a Nav dolgozóit, mivel úgy gondoljuk, hogy a döntésünket nem fogják támogatni, de ha erre van kapacitásuk és idejük akkor a munkájuk elvégzése mellé egy jó kávéra mindig a vendégeink!

A NORMÁLIS ÉLET REMÉNYÉBEN, sok erőt kíván a Resti vezetősége és dolgozói!
Ha egyetértesz, osztod, köszi!” – írta Facebook oldalán január 20-án a nagykanizsai vasútállomásnál működő Resti Presszó & Söröző.

A nyitás február 1-én reggel 5.30-kor, a zárás este 21 órakor lesz aznap Nagykanizsán. Úgy tudjuk, hogy az nyitás idején – szolidaritásukat kifejezve – más településekről is érkeznek vendégek a kanizsai Restibe.