Leáll a gyűjtés a bajcsai Marczin Nórika és családja számára

Leáll a gyűjtés a leukémiával küzdő nagykanizsai-bajcsai kislány és családja számára – mindezt az édesanya Marczinné Sümegi Bianka jelentette be ma a Facebookon.

A kislány anyukája ezt írta:

(Fotó: A Marczin család engedélyével)

„Kedves Mindenki!

Úgy érzem, hogy szinte példátlan összefogás szerveződött azért, hogy Nórika betegséggel töltött mindennapjait könnyebbé tegyétek, karácsonyát sok-sok meglepetéssel szebbé varázsoljátok.

Nehéz szavakkal kifejezni azt a rengeteg szeretetet, együttérzést, biztatást, imát, amit kaptunk Tőletek.

Ezúton kérlek Benneteket, hogy Nórinak ne szervezzetek már újabb gyűjtést, rendezvényt. A licites csoportban az új licit tárgyak fogadása Nóri számára lezárult, de 11.10-ig még lehet licitálni.

A folyamatban lévő sportrendezvényeket, rendezvényeket, gyűjtéseket még szeretnénk elfogadni Tőletek, ezeket is szívből köszönjük Nektek!

Sikerült egy emberként összefognotok Érte, így nagyban hozzájárultatok ahhoz, hogy minden kívánságát, a betegség miatt kimaradt élményeit megadhassuk neki.

Még hosszú út van előttünk, 2021. április végéig tart a neki megfelelő kezelés, otthoni gyógyszerek lesznek és heti kontrollok Pécsett. Reméljük teljes gyógyulását és bízunk benne, hogy folytathatja majd gondtalan, boldog gyermekéveit.

Jó szándékotok, segíteni akarásotok ne hagyjon alább, hisz van olyan gyermek, akár környékbeli is, akinek hasonlóképpen szüksége lehet a támogatásotokra.

Szeretettel: Marczin család.”

Közel 2,5 milliót gyűjtöttek össze a kanizsai jótékonysági sütivásáron a bajcsai kislány családjának

„Sziasztok! ? Hálás köszönet Ildikó Halmos-nak, a Nagykanizsai Honvéd Kaszinóért Alapítvány igazgatónőjének, aki első nap helyet biztosított a rendezvényhez, és minden segítséget megadott kollégáival együtt! ? Köszönöm a Kanizsa Centrum marketing osztályának, akiktől helyet kaptunk a 2. napra! Külön köszönet a Nagykanizsai Javítóintézet gyerekeinek az álomfogókért, ami rengeteg munkájukba telt!