Közel 2,5 milliót gyűjtöttek össze a kanizsai jótékonysági sütivásáron a bajcsai kislány családjának

„Sziasztok! ?
Hálás köszönet
Ildikó Halmos-nak, a Nagykanizsai Honvéd Kaszinóért Alapítvány igazgatónőjének, aki első nap helyet biztosított a rendezvényhez, és minden segítséget megadott kollégáival együtt! ?

Köszönöm a Kanizsa Centrum marketing osztályának, akiktől helyet kaptunk a 2. napra! Külön köszönet a Nagykanizsai Javítóintézet gyerekeinek az álomfogókért, ami rengeteg munkájukba telt! Nagyon Köszönöm MINDENKINEK, aki bármilyen módon hozzájárult, vagy segített! ???

Hálás vagyok ezért a hatalmas összefogásért! Örülök annak, hogy vannak még ilyen nemes lelkű, tiszta szívű emberek! Nem is kevés! ? A teljes összeget Nórika családja kapta meg, ami 2431600 Ft!

🙂 ??
Mielőbbi gyógyulást és jó egészséget a kislánynak!” ?

(Forrás: Bocskor Edina – Facebook)

Aki tud, segítsen Nórinak és családjának!

Ma a felajánlott pelusok is átadásra kerültek, Szabolcs személyesen jött el érte. Jó látni, hogy milyen „lavinát” indítottunk el legelső posztunkkal, tényleg rengetegen segítenek és nagyon sokan kezdtek gyűjtésbe. Ennek nagyon örülünk, segítsen mindenki továbbra is lehetőségeihez mérten. Fotó: A Marczin család engedélyével Amire a továbbiakban is szükség van, azok a következő dolgok: Szentkirályi mentes vízKubu gyümölcspüréDörmi maciPickwick gyermekteaDomestosFertőtlenítő kézmosó…