Kidöntötte a táblát, kiszállt és elesett benne a piás sofőr Nagykanizsán

Érdekes, nem mindennapi jelenetnek lehettek tanúi hétfőn 23 óra után a nagykanizsai Platán sor lakói.

Ekkor egy részeg autós kocsijával kidöntötte az utcában található kijelölt gyalogosátkelőhely táblát, majd kiszállt az autóból és még a közlekedési táblában is elesett.

A fura esettel kapcsolatban információt kértünk a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságtól. Mint azt Tóth Evelin rendőr hadnagytól, a ZMRFK sajtóreferensétől megtudtuk, december 23-án 23 óra 10 perckor érkezett a bejelentés a rendőrségre, miszerint egy autós kidöntött egy közlekedési táblát a nagykanizsai Platán soron.

A kiérkező járőrök jelentése szerint egy Ford Focus típusú autóval döntötte ki a táblát egy 20 éves nem nagykanizsai sofőr, akivel szemben alkoholtesztert alkalmaztak és mivel bebizonyosodott, hogy vezetés előtt nem keveset ivott, előállították a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra. A sofőrrel szemben eljárást indítottak az egyenruhások – értesült honlapunk.

Szerencse a szerencsétlenségben talán az, hogy az eset késő éjszaka történt és elég gyér volt a forgalom azon az útszakaszon, így a zebrán sem akart átkelni gyalogos abban az időpontban a Platán soron.

A bizarr esetről videót is készített egyik olvasónk.