Egy középkorú pár és kétéves kislányuk halt meg a nagykanizsai családi házban

Egy középkorú nő, egy középkorú férfi és kétéves gyermekük holttestét találták meg a nagykanizsai családi házban kedden a rendőrök – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-vel.

Takács Tivadar az előzményekről elmondta, hogy a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságra kedden délután érkezett bejelentés, hogy napok óta nem látták a nagykanizsai családot. A rendőrök a szülőket és gyermeküket az otthonukban holtan találták.

A megyei rendőr-főkapitányságon halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak. A haláleset körülményeit, és a tragédiához vezető okokat szakértők bevonásával vizsgálják – tette hozzá.

Az MTI korábbi információ szerint a tragédiát a kazánba visszaáramló füst okozhatta – írta az állami hírszolgálat.

Honlapunk úgy értesült, hogy a Rákóczi utcában elhunyt kétéves gyermek kislány. Édesanyja a Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampuszán oktatott. Az egyetem Facebook oldalán azt írták:

“Megrendülten búcsúzunk kedves kolléganőnktől, Dr. Skrop Adrienntől. Nincsenek szavak…
Mindig szeretettel gondolunk rád, Adri!”

Az eddigi vizsgálatok fényében úgy tudjuk, felmerült a gyanú, hogy rosszul szerelhették össze a család fűtésrendszerét. (Fotók: Olvasónk)