Bemutatkoztak a PROBONO – A Közjóért, Nagykanizsáért Egyesület jelöltjei

A PROBONO – A Közjóért, Nagykanizsáért Egyesület pénteken délben sajtótájékoztatót tartott és bejelentették, hogy a 2019. októberi önkormányzati választáson egy pártoktól független egyesület is fog indulni a választáson, amelynek jelöltjei mind szakemberek, ismert és elismert emberek lesznek, akik eddig már munkájukkal bizonyítottak és akik nem egyes pártok érdekeiért, hanem NAGYKANIZSÁÉRT kívánnak dolgozni, ha a kanizsai választópolgárok bizalmat szavaznak nekik.

(Kereskai Péter, Szabados Gyula és Lancsák Lajos az Erzsébet téri sajtótájékoztatón)

Az Egyesület képviselőjelöltje, gazdasági szakértője Kereskai Péter (3-as körzet), a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara titkára,

A 4-es körzet képviselőjelöltje Lancsák Lajos, Nagykanizsa város főkertésze 2011-ig, jelenleg nyugdíjas, a Virágos Magyarországért valamint a Legszebb konyhakertek- Magyarország legszebb konyhakertjei országos programok zsűritagja.

A 9-es körzet képviselőjelöltje, és a város polgármesterjelöltje Dr. Szabados Gyula, az egyesület elnöke, aki 2011-2019 július között Nagykanizsa város önkormányzati tanácsadója volt.

Az egyesület további képviselőjelöltjei a következő hetekben kerülnek bemutatásra, míg a teljes és komplex, a város fejlődésének elindítását szolgáló program ismertetésére és nyilvánosságra hozatalára augusztus végén kerül sor.

(Forrás: Facebook. Fotó: Vízvári József)