Boldog Újévet Kíván a DélZalaPress.hu!

Kedves Olvasóink!

Az év utolsó napján – jó esetben – visszatekintünk az elmúlt 12 hónap eseményeire, jókra, rosszakra, melyekből igyekszünk mindnyájan olyan következtetéseket levonni, amik előrevisznek bennünket.

A DélZalaPress.hu 6 hónapos fennállása során, még igen fiatal oldalként, épp azt a fajta gondolkodást szeretné támogatni, ami során nemcsak magunk sikerei és kudarcai, hanem egymáséi is táptalajul szolgálhatnak a saját jövőnkben. Olyan emberekkel beszélgettünk, akik “közülünk valóak”, az utcán elmenve mellettük átlagos helyinek tűnnek. Aztán mégis kiváló üzletembereket, művészeket, sportolókat vagy egész egyszerűen jó embereket ismerhetünk meg bennük.

A December 31. egy olyan nap, amikor mélyen magunkban valamilyen elhatározást fogalmazunk meg, még ha nem is komolyat, de akkor is megtesszük. A változás képessége fontos! Képesnek kell lennünk rá – akár a beszélgetőtársaink révén -, hogy felismerjük az erőt döntéseinkben.

…Ha fogyni szeretne, ha gyarapodni szeretne, ha boldogabban akar élni… Csak el kell dönteni.

Tegyék hát meg ma, és majd holnap is! Tegyék meg úgy, hogy legalább egy picit betartják a fogadalmukat!

2015 legyen tehát a nagy döntések és nagy változtatások éve! Kezdjük azzal, hogy mindannyian jobb emberek akarunk lenni. Ha ezt eldöntjük, már minden döntésünknek megadtuk az alapot!

Ezekkel a gondolatokkal kíván a DélZalaPress egy sikerekben és döntésekben gazdag Boldog Újévet minden kedves Partnerének, Olvasójának és jövőbeni beszélgetőtársának!

MemeCenter_1420031101057_317

Vélemény, hozzászólás?