Használja ki most a bőrönd akciót a Táskaweben, és vásároljon akár 57%-os kedvezménnyel!

Professzionális nyugati munkakörnyezetben gyártott minőségi bőröndöket tud most megrendelni a Táskawebről, akár 87.000 Ft-os kedvezménnyel. Az összes leárazott termék a legjobb márkák bőröndjei közül kerülnek ki, így mindegy, hogy egy masszív Samsonite, egy praktikus American Tourister, egy elegáns Travelite vagy egy luxus stílusú Titan bőröndöt szeretne rendelni, a Táskawebről most akciósan tudja megvásárolni ezeket a termékeket.

Sokan várnak a nagyobb leárazásokra, hiszen ha minőségi terméket szeretnénk vásárolni, ami lehetőleg 5-10 évig bírja a kiképzést, akkor bizony nem a kínai aluljárós modellek árával kell számolnunk.

Ez az igényes kialakítású Samsonite 3 darabos négykerekű bőrönd szett kiváló útitársa lehet mind a hosszabb és a rövidebb kiruccanásra készülő utasoknak is. Ezt a szettet most több mint 87.000 Ft-os kedvezménnyel kínálja a Táskaweb.

Egy ilyen fantasztikus bőrönd akció keretein belül így nemcsak egy bőröndöt tud kedvezményesen megvásárolni, hanem akár egy egész szettet, mely egy világkörüli utazás vagy egy családi nyaralás alkalmával már vissza is hozza az árát.

Mivel a Táskaweb rendelkezik a 100% Eredetiség és Pénzvisszafizetési garanciával, illetve a weboldalt ellenőrizte a NET-JOG is, így itt nincsenek silány bőröndök, amik szétesnek a reptéri dobálás során, csak minőségi és leinformálható darabok.

A cég nem szállít ki sérült vagy megkérdőjelezhető állapotú bőröndöt, hiszen azokat át sem veszik, mert már a beszerzési eljárás során elutasítják, ha bármilyen hibát észlelnek rajtuk.

A reptéren igen nehéz néha megtalálni a saját bőröndünket, viszont ha ezt a vagány pink American Tourister modellt választjuk, garantáltan felismerjük majd a futószalagon a sajátunkat. Egyszerű és praktikus elrendezése, ergonomikus kialakítása és könnyű kezelhetősége miatt már csak néhány darab maradt belőle. Siessen, s látogassa meg a Táska webáruházat, s használja ki a legjobb bőrönd akciókat!