Tommy Hilfiger, a sportos elegancia megtestesítője

Ki ne ismerné Tommy Hilfiger nevét? A világszerte is ismertté vált divattervező munkásságát a 70-es évek hippikorszakában kezdte. Azóta ugyan volt egy-két hullámvölgy, amin át kellett verekednie magát, de még ma is az egyik legismertebb névként van jelen a divatszakmában.

A Tommy Hilfiger márkáról egyértelműen a kék, piros és fehér színek jutnak eszünkbe, ami annak köszönhető, hogy a divatdiktátor előszeretettel készít olyan ruhákat és kiegészítőket, amiken szerepelnek ezek az árnyalatok. Van, amikor nem önmagukban jelennek meg a termékeken, hanem együtt, amikor is egymás kontrasztjaként igazán különleges hatást keltenek.

A Tommy Hilfiger a magas minőség képviselője

A termékek sportosak, ugyanakkor elegánsak is, ami miatt elsősorban azoknak lesznek igazi kedvencek, akik a szabadidős tevékenységeik során is igényes, dekoratív megjelenésre törekszenek. A márkanév igazi luxus minőséget képvisel, amit az is bizonyít, hogy a ruhadarabok nívós anyagkialakítással, szabással rendelkeznek. Mindamellett, hogy jó érzés viselni ezeket, hosszútávon is időtállóak. Nem véletlen, hogy a mai napig is rengetegen szavaznak a Tommy Hilfiger holmikra, ha igényes ruhákat, kiegészítőket szeretnének vásárolni.

Tom Tailor termékek, a klasszikus elegancia kedvelőinek

Egy másik, szintén világszinten is ismert márkanév a Tom Tailor, ami a visszafogott, mégis stílusos darabjaival hívja fel magára a figyelmet. Ami a termékválasztékot illeti, igazán sokféle szabású, színű és feliratú termék közül lehet válogatni. Nem számít, hogy valaki egy családi, baráti találkozóra készül, hogy egy dresscode nélküli munkahelyi programra hivatalos, vagy csak egy szabadidős tevékenységhez keres megfelelő ruházatot, a Tom Tailor által kínált holmik között mindenki megtalálhatja a számára ideális darabokat.

A termékek minőségi anyagból készülnek, aminek köszönhetően komfortos érzetet nyújtanak, még akkor is, ha több órán keresztül viselve vannak. Hosszú időn keresztül kiállják az idő próbáját, a sokadik mosást követően sem válnak hordhatatlanná, mint ahogy sok más, nem márkás holmik. Ha a tulajdonosa rendeltetésszerűen használja a Tom Tailor ruháit és tároláskor is nagy becsben tartja őket, akkor akár éveken keresztül is gazdagíthatja a ruhatárát.

A “sima” nyakú, illetve galléros kialakítású pólók mellett, az ingek, a rövid- illetve hosszúnadrágok, a dzsekik és a kabátok is megtalálhatók. Természetesen nemcsak a férfiak élvezhetik ki a Tom Tailor termékek használatának előnyeit, hiszen a kínálatban a női részleg is igen változatos képet mutat.