Tetőtéri ablak rolók széles választéka

(X) Tetőtéri ablak roló kifogástalan minőségben, kompromisszumoktól mentesen, 3 hetes visszavásárlási garanciával és egy éven belüli költségmentes szervizeltetéssel. E kétségtelenül pozitív jellemzők a népszerű magyar brand, a Termotech saját gyártású termékeinek ismérvei. A cég immáron már 10 éve van a szakmában, és az eltelt évek alatt nemcsak komoly tapasztalattal és szaktudással gazdagodott, de rengeteg elégedett megrendelővel is. A tendencia felfelé ível: a Termotech tetőtéri ablak rolók nívóját egyre szélesebb körökben ismerik, nemcsak idehaza, de a szomszédos országokban is.

Folyamatos fejlődésben

A tetőtéri ablak rolók kivitelezése és fejlesztése mögött ultramodern technológia áll. A Termotech praktikus, megbízható minőséget és működést garantáló külső hővédői, illetve belső árnyékolói a kézzel fogható időtálló elegancia képviselői.

Tetőtéri ablak roló típusok

A tetőtéri ablak roló változatos formavilágban és műszaki jellemzőkkel képviselteti magát a színes palettán. Ezek között megtalálhatjuk a fényzáró-, az árnyékoló- és a külső hővédő rolókat. Ugyanakkor a cég szúnyoghálókat és távnyitó rudakat is készít, szintén kifogástalan minőségben.

Néhány szóban a roló fajtákról: a fényzáró roló

A címszereplő konstrukció az egyik legegyszerűbben üzembe helyezhető egység, és az egyik legnépszerűbb is. Hála az okos kivitelezésének, bármelyik tetőtéri ablak esetén telepíthető. A roló nagymértékben javítja az adott ablak hőszigetelő képességét.

Az igazi nagyágyú, a külső hővédő roló

A külső roló nem akadályozza a szabad kilátást. A szóban forgó egység erős üvegszálas kialakítást élvez, így a hőmegtartó ereje is páratlan. Az erős UV sugárzás ellen is védő roló úgy illeszkedik az ablakra, mint kesztyű a kézre – nemcsak praktikus, de roppant elegáns is a megjelenésében.

Árnyékoló roló, akár a nappaliba is

Ugyanúgy távol tartja a kíváncsi tekinteteket, mit az erős, zavaró napfényt. Az árnyékoló roló szinte minden típusú ablakra telepíthető, praktikus és esztétikus kiegészítője a lakásnak.

Tetőtéri ablak roló elképesztő garanciális ajánlattal

Nos, a Termotech nem bízza a véletlenre a vevői maximális elégedettségét. Ennek tükrében egyedülálló módon, 3 hetes garanciával kínálja a produktumait. A gyakorlatban ez azt jelenti, a megrendelők által kiválasztott, majd beüzemelt rolókat 3 héten belül, a rendkívüli visszavásárlási garanciának köszönhetően visszaküldhetik, ha esetleg nincsenek megelégedve a tetőtéri konstrukciók működésével. Mondanunk sem kell, ez elképesztően ritka eset – a Termotech ugyanis biztos a dolgában.