Te tudod, ki szerepel az új Legendás állatok és megfigyelésük című filmben?

A Harry Potter filmek, könyvek, a kiegészítő színdarab, na meg persze a legújabb előzményfilmek igazán különlegesek, a mágikus világ milliókat szippantott már magába. A varázsvilág legújabb tagja a Legendás állatok és megfigyelésük széria, amelynek összesen 5 része lesz. Mit kell tudni az eddigi két filmről? Na és a következőkről tudunk már valamit? A következőben mindenkit képbe hozunk a legújabb filmekkel kapcsolatban!

Mit tudunk, mi történt eddig?

A Legendás állatok és megfigyelésük eddigi két filmje szinte teljesen eltér a már megszokott világtól. Teljesen új karakterekkel ismerkedhetünk meg. A forgatókönyvet J. K. Rowling írja, így a varázsvilág megszokott hangulata továbbra is elvarázsol minket, ám a történetet ezúttal – legalább is az eddigi két filmben – Goethius Salmander szemszögéből nézhetjük végig.

Az eseményekbe 1929-ben kapcsolódunk be, ez mintegy hatvan évvel a mindenki által ismert Harry Potter-féle történet előtt van kronológiailag. A filmek előzményként szolgálnak, betekintést engednek a különböző, a varázsvilág szempontjából igencsak fontos eseménybe. Ezek közül az egyik legfontosabb kettő természetesen Voldemort megszületése és első találkozása Dumbledore-ral, illetve az öreg varázsló kapcsolata és nagy csatája Grindelwalddal.

A filmekről és a bennük található történésekről időről időre persze kiszivárog néhány kulisszatitok. Ilyen az is, hogy az 5 film melyik országokban fog játszódni, amelyre Rowling egyik tweetjéből következtethetünk “5. Five. Cinq. Fünf. Cinco. Cinque.”.

Sokan úgy gondolják – és ez bizony eddig be is vált -, hogy a különböző nyelveken leírt számok, amelyeknek jelentése mind öt, jelölik a helyszínt. Ez az első két film esetében be is jött: az első film Amerikában, míg a második Franciaországban játszódott. Ha a tweetből indulunk ki, akkor a következő filmnek Németországban kellene játszódnia, ám a mi szeretett Jacobunkat játszó színész, Dan Fogler kikotyogta, az új rész Rio de Janeiroban fog játszódni. A kiírás arról árulkodik, hogy Spanyolország után még Németországgal és Olaszországgal ismerkedhetünk majd meg.

Miről árulkodott még a mi drága Jacobunk?

A színész nem fogta vissza magát, más merész kijelentéseket is tett. Kedvenc roxforti óriásunk és a filmek hosszúsága is szóba került. Amit biztosan tudhatunk, hogy Grindelwald szerepében újra találkozhatunk Johnny Depp zseniális alakításával, annak ellenére, hogy a színész kemény pert folytat exével. Az is tény, hogy mindenki kedvenc Harry Pottere is szívesen visszatérne, ám nem hajlandó Rowlinggal együtt dolgozni az írónő kellemetlen posztjai miatt.

A tökéletes kiegészítő a moziban

Ha igazi fan vagy, akkor a Legendás állatok és megfigyelésük harmadik részére mindenképp oda illő kiegészítővel jelenj meg, szerintünk a legmenőbbek a pulcsik és a telefontokok!