Spóroljon időt és pénzt Ön is az otthoni víztisztítással!

Az otthoni víztisztítás Magyarországon is egyre rohamosabban terjed. Ennek egyik legfőbb oka, hogy a tisztított víz fogyasztása egészségesebb a sima csapvíznél és olcsóbb az ásványvíz fogyasztásánál. A vízszűrő készülékek használatával Ön is rengeteg pénzt és energiát spórolhat meg.

Köztudott, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékbevitel alapvető fontosságú az emberi egészség fenntartásához. Ha Ön is kiváló minőségű, tiszta vizet szeretne fogyasztani otthonában, ráadásul úgy, hogy cipekednie sem kell, akkor a víztisztító berendezés vagy vízszűrő kancsó használata a legjobb választás.

Vízszűrő kancsó kontra vízszűrő berendezés

A vízszűrő kancsó a legegyszerűbb opció, ha a lehető legkevesebb macera és költség mellett szeretné a csapból folyó vizet megtisztítani a szennyező anyagoktól. Ha a napi vízfogyasztás fedezése a cél, bőven elegendő a vízszűrő kancsó által előállítható tisztított vízmennyiség.

Amennyiben többfős a háztartás, illetve nagyobb mennyiségű tisztított víz előállítása szükséges, akkor mindenképp érdemes beruházni komolyabb vízszűrő berendezésbe. Ebben az esetben a pult alá vagy a csapra szerelhető eszközök közül ajánlott választani.

Bármelyik készülékre esik is a választás, azzal minden esetben számolni kell, hogy a vízszűrő betétek rendszeres időközönként cserére szorulnak. 

Ha Ön is szeretne tiszta vizet fogyasztani otthonában, mindezt kényelmesen és környezettudatosan úgy, hogy közben spórol is, mindenképp nézzen körül a Vízbarátok oldalán! A cég által forgalmazott minőségi Aquasana víztisztítók kifejezetten a vezetékes víz tisztítására lettek kifejlesztve. A víztisztítókban a gyártó ajánlása alapján félévente szükséges cserélni a szűrőbetétet. A megfelelő készülék kiválasztásához ezért érdemes figyelembe venni a vízfogyasztási, felhasználási szokásokat, a háztartás nagyságát, és akár egy nagyobb kapacitású készüléket venni, amivel 6 hónap alatt nagyobb mennyiségű víz tisztítható meg. 

3 + 1 verhetetlen érv az otthoni víztisztítás mellett

  • Takarékos

Gondoljon bele, hogy mekkora havi kiadást jelent a palackozott ásványvizek vásárlása, különösen, ha többfős háztartás vízfogyasztását kell fedezni vele. Egy három-, négyfős család igen jelentős összeget tud spórolni vízszűrő betétek használatával. 

  • Kényelmes

A víztisztító, vízszűrő berendezések használatával elfelejtheti a cipekedést, a szállítást. A tárolás miatt sem kell aggodalmaskodni, nem kell otthonában kerülgetnie a műanyag palackokat. Nincsenek plusz körök a szelektív hulladékgyűjtőbe sem. 

  • Egészséges

A vízszűrő betétek kiszűrik az emberi szervezet számára ártalmas, szennyező anyagokat a csapvízből, miközben a fontos ásványi anyagok a vízben maradnak. Így Ön és családja minden nap tiszta vizet ihat, illetve használhat a tisztálkodáshoz is. 

  • Környezetkímélő

Csökkenti az Ön és családja ökológiai lábnyomát, hiszen nem termel felesleges szemetet a környezetkárosító műanyag palackokkal.