Próbálkozott már élményvezetéssel?

Sokan vannak, akik előszeretettel gurulnak az utakra és róják a kilométereket. A közlekedési szabályok azonban gyakran korlátokat szabnak a sebességnek és a megélhető autós élményeknek. Ezt az űrt igyekszik betölteni az élményvezetés, mely egészen extrém járgányokkal is lehetséges.

Mit szólna ahhoz, ha mehetne egy pár kört kedvenc sportautójával? Ha a mindennapokban nem is engedhet meg magának egy Dodge Charger-t, vagy egy Ford Mustangot, attól még kipróbálhatja, milyen élmény vezetni ezeket. A tapasztalatok azt mutatják, hogy minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend az élményvezetés, mely ma már elérhető árkategóriát képvisel.

A lehetőség ideális választásnak bizonyul autórajongó férfiaknak, de a nők között is szép számmal megtalálhatóak olyanok, akik örülnének egy hasonló lehetőségnek. Nem csak Forma autókkal és amerikai izomjárgányokkal lehet száguldani ellenőrzött körülmények között, hanem akár egy tank vagy BigFoot Monster Truck kormánya mögött is próbára tehetik magukat a bátrabbak.

Az élményajándékok sora természetesen nem merül ki a négykerekűeknél. Földön, vízen, levegőben számos kaland várja az adrenalinra éheseket. A tandemugrás, a siklóernyőzés vagy például a szélcsatornás lebegés kétségkívül izgalmasan hangzik azok számára, akik nem rettegnek a magasságtól. A csendesebb kikapcsolódást kedvelőknek a wellness ajánlatok, a gasztronómiai kalandozások, vagy például a fotós, lovaglós programok bizonyulnak ideálisnak.

A természet szerelmesei rafting és kanyoning túrákon vehetnek részt, felfedezhetik a búvárkodás világát, vagy egyedi szervezett túrákon fedezhetik fel a környék legszebb tájait. Mindig is érdekelt, hogyan élhetne túl a természetben? Kalandtúrán venne részt barátaival, amikor az eligazodás és a túlélés saját kezükben van?

A felejthetetlen élményt kínáló programok ajándékozás alkalmával is remek választásnak bizonyulnak. Ha nem tudja pontosan, mi is lenne a befutó meglepetés, akkor az ajándék kártyák és élmény csomagok között érdemes nézelődni. Lepje meg szeretteit, kedvesét egy személyre szóló élmény-programmal, ami nem csak hozzáad a személyiséghez, de a világ egy új területét nyitja meg az érintett számára. Ez az, ami ajándékozás alkalmával igazi értéket képvisel!