Növelje a márkája elismertségét póló nyomtatás segítségével!

Az ügyfelekkel személyes kommunikációt folytató vállalkozások részéről a póló nyomtatás gyakran felmerülő igény. Manapság ugyanis az alkalmazottak egyenruhájára nem protokollként, hanem a márka bemutatásaként szokás tekinteni. A csapat egységes megjelenése az összetartozás érzését kelti azokban, akik viselik. A megjelenésükben is profiknak tűnő dolgozók ezáltal igazi szakértőknek érzik magukat, és végül ilyen módon kezdenek el cselekedni. Nem is beszélve arról, hogy a póló nyomtatás szolgáltatást megrendelő cégekben az ügyfelek jobban megbíznak, és ezáltal a márka iránti elkötelezettség is nő.

Póló nyomtatás lépésről-lépésre

A tökéletes dolgozói egyenruha létrehozása csupán néhány lépésből áll. Először is ki kell választani a megfelelő szabású pólót, majd a szükséges színt és nyomtatási felületet. Ezután meg kell adni a megrendelt termékek méretét, ami természetesen eltérő is lehet. A következő lépés annak a képnek, rajznak vagy mintának a feltöltése, ami a póló nyomtatás folyamata során a ruhadarabra kerül. Itt szabad kezet engednek az ügyfelek fantáziájának! Végül pedig nem maradt más, mint eleget tenni a fizetési feltételeknek. Miután a megrendelés beérkezett, a póló nyomtatást végző munkatársak azonnal ellenőrzik a projekt kivitelezhetőségét, és kapcsolatba lépnek az ügyféllel. Ha Ő jóváhagyta a kész látványtervet, akkor néhány napon belül már meg is érkeznek a pólók a megadott címre. Ugye milyen egyszerű? 

Így tehetjük összetartóbbá a vállalati kollektívát!

Az univerzális céges egyenruha nemcsak pozitívan hat a márkafelismerésre és növeli az ügyfelek lojalitását, hanem közvetett módon az alkalmazottakat is fegyelmezheti. A póló nyomtatás révén a szervezetek egy olyan hatékony pszichológiai eszközhöz jutnak, ami összetartóbbá teheti a csapatot.

A vállalat stílusának megfelelő ruházat egy új és komolyabb szintre emeli a márkát. Nem szükséges, hogy az alkalmazottak viselete túl szigorú vagy szembetűnő legyen. Éppen ellenkezőleg. Az egyedi és színes póló nyomtatás felismerhetőbbé teszi a céget, pozitív benyomást kelt az ügyfelekben és büszkeséggel tölti el azokat, akik viselik.