Női leggings túlméretezett kötött pulóverrel

A túlméretezett kötött pulóverek egyszerűen fantasztikusak. Ha még nem próbáltuk ki őket, feltétlenül érdemes lehet beszerezni egyet. Puha, vastag anyaguknak köszönhetően garantáltan nem fogunk bennük fázni még a leghidegebb téli napokon sem.

A Bolf.hu modellek között számos olyan típus van, amely tökéletesen mutat egy oversize típusú kötött pulóverrel és egy kényelmes sneakerrel, ha például épp egy sétára indulunk a parkba, vagy találkozunk egyet a barátainkkal.

Egy szép nyaklánccal, néhány karkötővel, egy pár csinos fülbevalóval pedig akár elegáns outfitet is varázsolhatunk ezekből a ruhákból, pláne akkor, ha egy csinos magassarkú csizmát vagy bokacsizmát választunk mellé.

 Női leggings garbós tunikával

A téli időszakban rengetegen szeretik, ha a nyakukat is melegen tartja a felsőjük, így sokan választják ilyenkor a garbós tunikákat, hiszen ezek egyaránt nyújtanak kellemes meleget a nyak és a vese számára is.

Emiatt sokan szeretik a női leggingset egy garbós tunikával hordani, hiszen ehhez egyaránt lehet lapos talpú vagy magassarkú cipőt vagy csizmát húzni, és csinos viseletet nyújt, amit még a munkahelyen az irodában is tudunk viselni.

Női leggings sportos téli dzsekivel

Sokan szeretik a női leggingseket sportosan hordani, emiatt egy pár magasszárú edzőcipővel és egy csinos téli dzsekivel kiegészítve nagyon bájos outfitet kapunk.

 Feldobhatjuk az öltözetet még egy olyan színű sapkával, sállal és kesztyűvel, amelyben szerepel egy szín a leggingsből. Így tökéletes harmóniát fognak alkotni a kiegészítők és a leggings, mely nagyon bájos megjelenést eredményez.

Női leggings kötött ruhával vagy szoknyával

A téli időszakban rengeteg nő kezdi el begyűjteni a legdivatosabb kötött egyberuhákat és szoknyákat, hiszen ezek nemcsak kényelmesek, de melegen tartják a testet a derék és a térd vonala között.

Kiváló választás lehet emiatt szinte bármelyik téli kötött ruha – hosszú ujjú vagy rövid ujjú, garbós vagy nyakkivágás nélküli – hiszen egy csinos térdig vagy térd fölé érő csizmával úgy tudjuk viselni a női leggingset, mintha egy meleg harisnya lenne rajtunk.

Ugyanezt meg lehet csinálni egy hagyományos kötött szoknyával is, mely azért előnyös, mert így mindig tudjuk váltogatni a szoknyához és leggingshez kiválasztott felsőket.

Figyeljünk a megfelelő méret kiválasztására

Egy női leggings egyaránt jól mutat egy vékony, illetve teltebb idomokkal megáldott alkaton, viszont mindkettő típusra igaz, hogy csak akkor néz ki csinosan a leggings, ha annak megfelelő a mérete.

Vásárlás előtt figyeljünk arra, hogy ne legyen túl szűk, amelyen átlátszik az alsónemű vonala, illetve ne legyen túl bő sem, hiszen az kicsit toprongyos hatást kelthet.

Ha kényelmesen le tudunk benne guggolni, illetve ülni, akkor valószínű, hogy megfelelő méretet sikerült választanunk.