Nehezen használod a kádad? Itt a megoldás!

A legtöbb háztartásban nincs elegendő hely ahhoz, hogy egy kényelmes fürdőkád és egy gyorsan és könnyedén használható zuhanytálca is helyet kapjon, ezért a legtöbben a fürdőkádas megoldást választják kompromisszumként.

Igen ám, de ami jó volt öt, tíz vagy épp húsz évvel ezelőtt, az közel sem biztos, hogy most is jó megoldás. Nyilvánvalóan kényelmes a fürdőkád, ha gyerekek vannak a háznál, de egyszer ők is felnőnek és kirepülnek.

Az idő múlásával egyre nehezebben mozgunk, egyre kevésbé tudjuk lábunkat a magasba emelni, vagy épp szédülés miatt nem biztonságos a kádba mászás. Fogjuk a fejünket, hogy mitévők legyünk, hiszen szétbombázni a fürdőszobát költséges és időigényes munka, mi meg éppen már inkább pihenésre vágyunk.

Ilyenkor jön tökéletes megoldásként az UDOOR fürdőkádajtó szolgáltatása!

Miért jobb egy ajtó, mint egy zuhanytálca?

Jogosan merül fel a kérdés, hogy miért válassz inkább egy fürdőkádajtót, semmint egy új zuhanytálcát. Logikusabbnak tűnik egy zuhanytálcát beépíttetni a kád helyére, és persze kevés ember szereti a forradalmi megoldásokat. Illetve szerette eddig. 

Mert a válasz pofonegyszerű: mert nem vagy a pénztárcád ellensége, és mert így kevés ráfordítással egy kis kombinált fürdőkád-zuhanytálcád lesz.

Nagyobb költség- és időráfordítás nélkül a meglévő fürdőkádadat átalakítva tehetsz szert egy akadálymentesített fürdőkádra, ahol csak kinyitod az ajtót, és máris belépsz, mindenféle akrobatikus mutatvány és csúszásveszély nélkül. Így aztán akár a zuhany, akár a forró fürdő mellett döntesz, mindkettő rendelkezésedre áll.

Minden kádat át lehet változtatni?

Kád anyagától függetlenül szinte bármilyen kádat át tud varázsolni az UDOOR fürdőkádajtó csapata, sőt még az előlap anyaga sem okoz akadályt.

Természetesen ilyenkor mindenki valami óriási felfordulással járó munkára gondol, de igazából alig kell hozzá bármit bontani, még a csempék is a helyükön maradnak, ezért is javasolják a szakértők, hogy ezt a megoldást válassza mindenki, aki könnyű, gyors és nem pénznyelő átalakítást szeretne.

Könnyű és gyors megoldás

Persze nem meglepő, ha gyanakvással nézegeted ezt a lehetőséget, hiszen nem annyira elterjedt és közkézen forgó megoldás ez, hiszen az akadálymentesítés mindig egy szűkebb réteget vonzott csak. Ugyanakkor a kádajtó piacot végigpásztázva biztosan látni fogod, hogy nem is olyan új keletű megoldás ez, és épp ezért már a hozzá kapcsolódó technika is kifejezetten fejlett.

Ennek köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy a jól szigetelő ajtó beépítésével a fürdőkádad ugyanúgy tudod ülőfürdőként használni, mint ajtónyitással zuhanytálcaként.

Készen állsz a változtatásra? Könnyítsd meg az életed olcsón és gyorsan!