Műkörömépítő tanfolyam több helyszínen

Világunkban gyakran megtörténik, hogy az eredeti szakmánk már nem annyira jövedelmező, esetleg nem találunk munkát abban, amit tudunk, így nem marad más hátra, mint egy újat, kifizetődőbbet kitanulni. A gellakk.com honlapon jelentkezni lehet az OKJ kézápoló és műkörömépítő tanfolyam elvégzésére Debrecen, Nyíregyháza, Kisvárda és Tiszaújváros helyszíneken.

Gyesen, gyeden lévő anyukák és tanulói jogviszonnyal rendelkező személyeknek ez a műkörömépítő tanfolyam 5%-al olcsóbb, vagyis ennyi kedvezményt biztosítanak a szervezők. Ugyanakkor részletfizetési lehetőség is van, tehát ha nem tudja egyszerre kifizetni a tandíjat, az sem jelent problémát. Remek az időbeosztás is, hiszen lehet a tanfolyamra járni péntek délután, szombaton vagy hétköznap.

Minden tanuló maga dönti el, hogy milyen programot választ. A kurzus időtartama 4,5 hónap, ez idő alatt a szakma minden csínját-bínját el lehet sajátítani. A betöltött 18. életév, az üzemorvosi alkalmasság és a befejezett 8 általános iskola feltételét képezi a jelentkezésnek. A kurzus folyamán megismertetik a résztvevőkkel az elméleti és a gyakorlati tananyagot egyaránt. Előbbiben az anyag-, az anatómiai és vállalkozási ismeretek, valamint a baleset és munkavédelem szerepelnek.

A műkörömépítő tanfolyam során, a gyakorlati tananyag magába foglalja a kézápolás, a műkörömépítés zselével, porcelánnal, a gél lakkal, a körömágy-hosszabbítás, a különböző díszítési technikák folyamatát, illetve megtanulhatják a jelentkezők a csiszológép használatát is. Teljes körű ismereteket lehet szerezni a műkörömépítő tanfolyam idején, amit később kamatoztathat minden tanuló a munkája során.