Mitől lesz okos egy weboldal?

Manapság alapvető elvárás egy vállalattal szemben, hogy a legtöbb online felületen megtalálható legyen. Evidens tehát az is, hogy profi weboldalra lesz szükség. Ennek megtervezése azonban némi időt igényel.

Az okos weboldal okos döntésnek bizonyul, miért is? Azért, mert nagymértékben támogatja az értékesítés folyamatát. A következő pár sorban megtudhatod, hogy miért is válik hasznodra majd egy okos weboldal, és milyen plusz funkciókkal rendelkezik. 

Önműködő weboldal – Hogyan válik hasznunkra? 

Az okos weboldalakról már szinte mindenki hallott, azonban nem mindenki tudja azt, hogy hogyan válhat előnyükre, ha rendelkeznek vele. 

Az ilyen típusú weboldalak valóban helyetted dolgoznak, köszönhetően speciális tervezésüknek. Mit szólnál hozzá, ha az oldalad akkor is vevőket szerezne, amikor te éppen alszol vagy nyaralsz? Ugye, hogy jól hangzik? Egy marketingvezérelt honlap sosem pihen, így a plusz bevétel sem marad majd el.

Feltehető a kérdés, hogy miben tér el a hagyományos weboldalaktól? Nos, ezek az okos weboldalak csak alapos marketingkutatásokat követően születnek meg. Általában ezeket a felületeket a Google által is minősített profi szakértők készítik el. 

Mutatunk néhány okosságot!

Egy weboldal kialakítása ma már túlmutat az egyszerű online jelenléten, hiszen ennek segítségével megerősíthetjük piaci pozíciónkat is. Ezenkívül támogat minket a kapcsolatépítésben, a vevőszerzésben, és megnövelhetjük a profitot is. Így olyan okos funkciókkal látták el a felületeket, amelyek támogatják mindezt. 

Szót kell ejtenünk például a keresőoptimalizálásról. Az ilyen plusz funkciók szerint kialakított honlap segíthet abban, hogy előrébb soroljon minket a Google a találati listájában. 

Ehhez kapcsolódóan fontos funkció lehet még a blog is. Ugyanis a SEO csak akkor működik jól, ha hasznos tartalommal is ellátjuk a felületet. Ezek egyrészt több látogatót vonzanak, másrészt elmélyítik a bizalmat. 

Az Adnet Media a weboldal készítés sikereit ismerteti meg veled, hogy neked is legyen egy okos weboldalad! 

Néhány okos funkcióról bővebben

Az okos funkcióknak még számos változata van, most mutatunk néhányat közülük!

Itt van mindjárt az okos kapcsolati űrlap, amelynek köszönhetően néhány kattintással kapcsolatba léphetnek velünk a látogatók. Továbbá az online chat is hasonló szerepet tölt be. Végül, az okos hívógombbal akár azonnal, telefonon is felkereshetnek bennünket. 

Hasznos lehet még a helymeghatározó funkció, a letölthető tartalmak, az egyedi design, a biztonsági funkció, a saját szerkesztőfelület, a galéria és a megosztási lehetőség is. Ezek mindegyike hozzájárulhat a kiegyensúlyozott online jelenléthez s ahhoz, hogy weboldalunk önállóan működtesse az üzletet. 

Ha további kérdéseid vannak a témában, akkor keresd fel bátran az Adnet Media szakembereit!