Megbízható okosóra meglepően kedvező áron: Kospet Magic 2

Okosórát választanál, de nem költenél rá csillagászati összegeket? Az okoskészülékek mindennapjaink elmaradhatatlan részét képezik. Mind többek csuklóján megtalálható az okosóra is, mely számos hasznos funkcióval áll rendelkezésre. A nemrég debütált Kospet Magic 2 okosóra kifejezetten kedvező áron került a piacra, így tulajdonképpen bárki számára elérhető kategóriának számít. Lássuk, mit tud a készülék!

Az okosóra kör alakú, így a hagyományos formák kedvelői számára ideális választásnak bizonyulhat. 360×360 pixeles kijelzővel rendelkezik. Az előre telepített dizájnok közül kiválasztható az az órakép, ami a felhasználó igényeinek leginkább megfelel. Szintén a kényelmi szempontokat szolgálja a cserélhető óraszíj. Az okosóra egyébként kifejezetten vékonynak tekinthető a maga 8 milliméterével.

IP67-es tanúsítvány a vízállóságért

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a mai kor vásárlói részéről egyértelmű igény mutatkozik a vízállóság irányába. Az IP67 tanúsítványnak köszönhetően ez az okosóra vízálló burkolattal bír, vagyis ha kezet mosol vagy megázol kicsit, az biztosan nem károsítja majd. A gyártó szerint akár víz alá is meríthető, ám tény, hogy nem kifejezetten víz alatti használatra van kialakítva.

Kövesd tested jelzéseit okosórával!

Okosórához méltóan kompatibilis az Android és az iOS rendszerekkel, de természetesen az olyan lehetőségek is elérhetőek rajta, mint a hívások jelzése, az értesítés és az SMS-ek kezelése. Nem hiányozhatnak azok a hasznos funkciók sem, melyek a hétköznapi életritmusban nyújthatnak nagy segítséget, így a pulzusmérő, a lépésszámláló, vagy például az alvásmonitor.

Egy hétig is bírja!

Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy mennyi üzemidőt bír a Kospet Magic 2 készülék, melyről sok jót olvasni a világhálón. A 200 mAh-s akkumulátornak köszönhetően akár egy hétig is használható a készülék, ha pedig mindössze a készenléti időt számoljuk, akkor az elérheti a 30 napot is.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni a rendszeres testmozgás fontosságát. Az okosórák használói gyakran éppen e tevékenységek figyelemmel követése miatt döntenek a készülék mellett. A Kospet Magic 2 30-féle edzésmódot támogat, melyek között garantáltan megtalálhatod azt, amelyik mindennapjaid részét képezi.

   
loading...