Lökd ide a sört! – Kétnapos fesztivál Nagykanizsa szívében

Sörkülönlegességek, ízletes ételek, zene és tánc várta a közönséget Nagykanizsán az Erzsébet térre június 14 és 15-én.
Az eseménynek az időjárás is különösen kedvezett, a hőség ellenére a délelőtti és délutáni programokra is sokan kilátogattak, az esti koncertekre pedig teljesen megtelt a belváros szíve.

A bátrabbak,-és persze szomjasabbak sörivó versenyen mérhették össze “tudásukat” és ” befogadó képességüket”, a gyermekek ugrálóvárban és játszóházban adhatták le a felgyűlt energiákat.
A Koksz Oldtimer Kerékpáros Egyesület is bemutatót tartott retro bringáikból, és a SZANDIA FSC is látványos műsorral lépett fel.

(Janizsák Vecáék a koncert előtt)

Pénteken este Janicsák Veca koncertjére már csurig telt a főtér, amit az Első Emelet bulija követett, és bár ez utóbbit többször is szabotálta az áramellátás ingadozása, a lelkes közönség kitartott kedvenceik mellett, sőt, a zenekar az utolsó dallamokat, együtt énekelve a tömeggel, akusztikusan adta elő, nem kis sikert aratva.

(Színpadon az Első emelet. A kép bal oldalán Dani Mónika kolléganőnk)

A koncertet követően vízijátékban és fényshowban gyönyörködhettek a kilátogatók,a napot az utcabál zárta , melyen a Héliosz Zenekar szolgáltatta a talpalávalót.

Szombaton a továbbá is kitartó hőség ellenére, jelentős tömeg gyűlt össze az esti órákra, a Republic koncertjére. A zenekar látványos pirotechnikai elemekkel tarkított koncertje közben konfetti ágyúval is meglepte a közönséget, az elhunyt frontember emlékére elénekelt dal alatt pedig mobiltelefonok fényeinek száza emelkedett a magasba, miközben a zenekar teljes stábja egy emberként tisztelgett Cipő előtt.

(Fergeteges koncertet adott a Republic)

A szombat este sem maradt el a vízijáték és a fényshow, így aki pénteken este lemaradt most pótolhatta az élményt.
A napot és a fesztivált a ZÉRO zenekar fergeteges koncertje követte, akik óriási hangulatot varázsoltak a térre, fiatalos és lendületes előadásukkal.

(Jó bulihangulatot produkált a Zéró Zenekar)

Aki pedig a sörfesztiválról lemaradt, ne csüggedjen, szeptemberben szeptemberben érkezik a Dödölle ünnepe, ahol sem finomságokban , sem pedig jó hangulatban biztosan nem lesz hiány!

(Kép és szöveg: Dani Mónika & Szalai Szilveszter – KanizsaPress)