Kültéri és beltéri Jégvarázs játékok

Önnek ki vagy pedig mi jut eszébe az Elsa névről? Nos, ha lányos anyuka vagy apuka, akkor bizonyára a Jégvarázs játékok vagy rajzfilm. Elsa és testvére, Anna aranyos történetével először 2013-ban találkozhattak a nézők. A film azonnal meghódította a kislányokat, de a szülők és a fiútestvérek is izgalommal követhették a főhősök sorsának alakulását.

Ahogy az lenni szokott, minden kislány rögtön szeretett volna egy Elsa babát, pólót, táskát a főhősök arcképével. Nos, ez nem is váratott sokáig magára, hiszen a Jégvarázs játékok szó szerint elözönlötték a játékpiacot. Mint mindig, jelentek meg játékok, ruhák és kiegészítők mindenféle kivitelezésben és minőségben. A nagyon gagyitól kezdve, a kiváló minőségig, mindenféle termékkel találkozhatnak a vásárlók. Aki viszont a gyermekének egy igényes darabot választana, ne is keresgéljen tovább, hiszen a jatekwebshop.eu webáruházban prémiumkategóriás Jégvarázs játékok várják új tulajdonosaikat.

Az Elsa rajongók kollekciójának alapvető darabjait természetesen a babák képezik, amelyek itt nagyon szép kivitelben megtalálhatóak. Ha már megvan Elsa és Anna, akkor jöhetnek a további kék kiegészítők, amelyek a jeges birodalom hidegére emlékeztetnek. Jó hír mind a kicsiknek, mind pedig a nagyoknak, hogy a webshopban a Jégvarázs játékok között jelmezek is vannak. Melyik kis rajongó ne örülne egy csodás Elsa vagy Anna jelmeznek? A minőség egy ilyen ruhadarab esetében nagyon fontos, hiszen a gyerekek akár egész napjukat is ebben töltik majd.

A bolt kínálatában elérhető jelmezek nemcsak gyönyörűek, hanem igen precíz kivitelezésűek is. Azonban, ha valaki azt gondolná, hogy a Jégvarázs játékok tára a babákban és jelmezekben kimerülni látszik, az téved! A webshopban ugyanis a Jégvarázs játékok között babakocsi, társasjáték, táska, roller, nyomda szett filctollakkal, pénztárca, de még dobfelszerelés ülőkével is kapható. Azoknak is érdemes körülnézni a Jégvarázs játékok között, akik valamilyen kedves ajándékot keresnek a kislánynak. Ha tudjuk a gyerkőcről, hogy szintén hódolója Elsa hercegnőnek, akkor itt telitalálatunk van. Innen még a legigényesebb rajongót is meglephetjük egy aranyos Elsa játékkal.

A Jégvarázs játékok között ugyanakkor olyan dolgokra is bukkanhatunk, amelyek nemcsak a játékot szolgálják. Az új tanév közeledésével elkezdhetjük beszerezni az iskolához szükséges holmikat, amelyek természetesen szintén a Jégvarázs jegyeit viseljék. A webshop kínálatában iskolatáskák, tornazsákok, ceruzák is megtalálhatóak. Jégvarázsos buborékfújó pisztoly a vakáció utolsó napjaira? Miért ne?!