Koszorúkészítés ingyenes kiszállítással Budapesten

Ha eljön a vég, gondoskodunk kell szeretteink méltó temetéséről.

Régen ez úgy volt, hogy a halotti anyakönyvi kivonat beszerzése és a temetkezési szolgáltató kiválasztása után virágboltokat kerestünk fel és ott választottuk ki, milyen koszorú vagy dísz legyen elhunytunk, rokonunk, ismerősünk koporsóján, sírján.

Ma már ez nem így van, hiszen rendelhetünk koszorút megbízható webshopból Budapesten.

A koszorukeszites.hu weboldalon koporsós, urnás, templomi, szórásos vagy akár hajós temetésre is választhatunk a virágkölteményekből.

A legtöbben még mindig a temetés előtt templomi szertartást, megemlékezést kérnek, erre az eseményre inkább az oázisba tűzött közepes méretű tálakat, ravataldíszeket ajánljuk.

A koporsós temetések esetében a ravatalozóban és később a síron is van hely a virágoknak, így a távolabbi rokonok is nyugodtan vihetnek oda koszorúkat vagy nagyobb csokrokat. A virágdísz felkerül a koporsótetőre, melyet szokás a főkoszorú virágaiból készíteni.

Kegyeleti összeállításainkkal a közvetlen családtagoknak szeretnénk segíteni a választásban. Különböző temetési formákhoz kínálunk különféle kompozíciókat, melyek több, egymással harmonizáló készítményt tartalmaznak.

Nem feledkeztünk meg a gazdinak oly kedves kisállatok méltó búcsúztatásáról sem, ezekben az esetekben is különféle kompozíciókkal állunk megrendelőink rendelkezésére.

Áraink bruttóban értendők, tehát ez lesz a fizetendő végösszeg, nem kell többet fizetnie, mint amennyit megrendelt!

Előnyünk, hogy a megrendelt koszorúkat, csokrokat Budapest területén lévő összes temetőbe is templomba ingyenesen szállítjuk ki.