Így tarthatjuk távol a kártékony rágcsálókat elektromos patkányriasztóval

Az elektromos patkányriasztó nagy segítséget jelenthet azokban a helyzetekben, amikor a nemkívánatos vendégnek számító egereket vagy patkányokat szeretnénk távol tartani a környezetünktől.

Roppant egyszerűen használható, ugyanakkor kiváló hatásfokkal működő készülékről van szó, ami tartósan távol tarthatja a kártékony és veszélyes rágcsálókat. Akár az otthonunkban, a nyaralóban, illetve professzionális körülmények között egyaránt jó szolgálatot tehet.

Pontosan hogy működik az elektromos patkányriasztó?

Az elektromos patkányriasztó a nevének megfelelően riasztóként funkcionál, vagyis a kártékony rágcsálót elriasztja, de nem öli meg. Az elektromagnetikus működésének köszönhetően képes kifejteni a hatását, és ennek köszönhetően tartja távol a nemkívánatos betolakodókat.

Ráadásul mindezt meglepően nagy hatótávolságon belül képes megvalósítani. Akad ugyanis olyan készülék, aminek az ultrahangos hatóterülete 130 m²-ig terjed, az elektromágneses impulzus segítségével pedig akár 400 m²-nyi területen is képes a hatékony védelem fenntartására.

Mely rágcsálókat tudjuk eredményesen távol tartani az elektromos patkányriasztó segítségével?

Egerek, illetve patkányok elriasztására egyaránt remekül alkalmazható az elektromos patkányriasztó. Ezekre a rágcsálókra pedig végképp semmi szükség akár a lakókörnyezetünkről, akár gyárakról vagy telephelyekről van szó.

Nemcsak a kártékony mivoltuk miatt indokolt a távol tartásuk, hanem az általuk terjesztett különféle fertőző betegségek elkerülése végett is. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbbünk számára ezeknek a rágcsálóknak már a puszta látványa is negatív érzéseket okozhat.

Természetesen megannyi metódust, csapdát és méreganyagot alkalmaztak már a távol tartásukra, a legtöbb esetben közepesnél nem több eredményességgel. Az Elektrikstore.hu-nál kapható elektromos patkányriasztó viszont valóban képes a tartós eredmények elérésére, megnyugvást hozva ezáltal a rágcsálóinváziót követően.

Jelenthet-e bármilyen veszélyt az elektromos patkányriasztó a többi élőlényre?

A készülék működtetése kapcsán kiemelten fontos, hogy mindig csatlakoztatni kell az aljzatba. Ezenfelül úgy kell megoldani az elhelyezését, hogy az lehetőség szerint minél közelebb essen az egerek és patkányok vélt vagy felfedezett közlekedési útvonalához.

Felmerülhet persze kérdésként, hogy az elektromos patkányriasztó alkalmazása a környezetében tartózkodó más élőlényekre nem fog-e esetleg negatívan hatni. Többek között a kutya, macska, illetve egyéb háziállatok jelenlétében merülhet fel ez a kérdés.

Szerencsére nincs mitől tartani, az elektromos patkányriasztó kizárólag a rágcsálókat fogja távol tartani a környezetünktől, az egyéb élőlények körülményeit vagy komfortérzetét nem befolyásolja.