Hogyan válasszon műanyag táblát?

(x) Számos olyan lehetőség adódik egy vállalkozás életében, amikor az iroda vagy az üzlethelyiség rendelkezik olyan ezidáig ki nem használt felülettel, amelyet Ön szemfülesen a cég hirdetésére használna fel. Elegendő lehet egy kerítés, egy nagyobb falfelület, egy kiaknázatlan üvegfelület, és máris olyan hirdetési lehetőség nyílik a vállalkozás előtt, amit vétek lenne veszni hagyni. 

Amennyiben Ön előtt is lehetőség nyílt arra, hogy a vállalkozásnak újabb hirdetési felületet szerezzen, akkor ezzel a kis összefoglalóval biztosan meg fogjuk könnyíteni a döntését. Az talán nem is kérdés, hogy a műanyag tábla lesz az Ön számára tökéletes opció, de a kérdéskör közel sem ilyen egyszerű, hiszen számtalan lehetőség vár Önre a Reklámeszköz.hu műanyag tábla kínálatában!

Egy- vagy kétoldalas táblára lesz szüksége?

Ezt a kérdést kell először eldönteni, és ez talán a legkönnyebb is. Ha olyan helyre kerül a műanyag tábla, ahol csak az egyik oldala látszik, akkor pénzpazarlás lenne kétoldalas verziót választani, ha viszont mindkét oldal látszik, vétek lenne parlagon hagyni a felületet.

Milyen módszerrel készüljön a műanyag tábla?

Alapvetően két módszert különböztetünk meg: az egyik, amikor öntapadós fóliára nyomtatjuk a kívánt mintát és szöveget, és azt kasírozással, azaz ragasztással visszük fel a táblára. A másik lehetőség a táblanyomtató használata, amikor is egyenesen a táblára nyomtatjuk a megrendelt képet és szöveget.

Mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya, amit most igyekszünk összefoglalni.

  • Az öntapadós fólia egy idő után egészen biztosan elválik a tábla szélén, hiszen az időjárás viszontagságainak van kitéve. Ezt meg lehet előzni azzal, ha kissé túlméretezi a fóliát, így visszahajtva hosszabb élettartamot tud biztosítani a tábláknak. Ezzel együtt előnye, hogy sokkal jobb minőségben jelenik meg a nyomtatás rajta, így ha közelről nézik a vásárlói, feltétlenül döntsön emellett.
  • Tartósabb, ugyanakkor költségesebb verzió a közvetlenül a táblára történő nyomtatás, hátránya pedig az, hogy valamivel pixelesebben jelennek meg rajta a feliratok. Ez természetesen nem jelent problémát akkor, ha az ügyfelek kicsit távolabbról szemlélik a táblát.

Milyen anyagot válasszon?

Szerencsére a Reklámeszköz.hu számos választási lehetőséget biztosít Önnek, így más anyagot és méretet kell választania akkor, ha kisebb, és mást, ha nagyobb táblát készül megrendelni. 

Természetesen nem marad magára a döntésben, hiszen a webáruház munkatársai készséggel segítik Önt a kiválasztás folyamatában.

Végezetül döntsön a formáról!

Amikor már minden paraméter adott, akkor még a műanyag tábla formájáról kell döntést hozni: maradjon a standard téglalap alakú, vagy esetleg ideálisabb lenne egy formára vágott tábla?

Ez persze mind cég- és célspecifikus, így ezt Ön fogja a legjobban tudni eldönteni. Ahhoz azonban kétség nem férhet, hogy egy jól megkomponált műanyag tábla kiváló hirdetési eszköz lesz, amelyet Ön is meg fog tapasztalni, amint felkerül az iroda vagy az üzlethelyiség falára az Ön által választott műanyag tábla.