Hangulat – és tevékenységfüggő, hogy milyen nadrágba bújunk

Természetesen, nem csak a hangulat és nem csak az aktuális tevékenységek határozhatják meg, hogy milyen nadrágot ölt magára egy férfi vagy egy nő, hiszen az évszakok is megszabják, hogy éppen hosszú vagy rövidnadrágot veszünk magunkra. A férfiak egyik kedvelt tavaszi és nyári viselete a rövidnadrág, míg a hölgyek előszeretettel vesznek fel egy-egy sportosabb nadrágot, akár a városban van dolguk, akár egy kellemes nyári sétát terveznek a kedvesükkel. De az edzéshez, a sporttevékenységekhez is laza, kényelmes nadrágot választanak, hiszen mozogni csak az ilyen ruhákban lehetséges. Milyen outfitekben érezhetik magukat jól a férfiak és a nők ebben a szezonban? Mutatjuk a válaszokat!

(A fotó forrása: WAYHOME studio / Shutterstock.com)

Férfi rövidnadrág, megannyi stílusban és variációban

Legyen szó egy formálisabb hétköznapi viseletről, vagy egy hétvégi kalandról, a férfi rövidnadrágok minden tevékenységre és tevékenységhez lehetőséget adnak. Milyen stílusban viseld ezt a ruhadarabot? Mutatunk három tippet!

Farmer és chino rövidnadrág utcai outfithez

A férfi rövidnadrágoknak nem csak a sportos típusaival találkozhatsz az üzletek polcain. A farmer és a chino rövidnadrágok formálisabb, komolyabb megjelenést tesznek lehetővé. Egy fehér, vagy világos sportcipő, egy semleges színű póló és máris kész a nyári öltözet, amelyet akár még a munkahelyeden is viselhetsz. A chino és a farmer rövidnadrágok lehetővé teszik, hogy akár még az irodában is viseljük azokat. Azonban a megfelelő színkombinációra ügyeljünk, amikor munkahelyi környezetben viselünk ilyen nadrágokat. A chino rövidnadrághoz válasszunk rövid ujjú inget, míg a farmerhez vehetünk pólót, akár még mintásat is, de akkor a póló alapszíne mindenképpen semleges legyen.

Nyáron, alapvető fontosságú, hogy minél melegebb van, annál vékonyabb anyagból készüljön a nadrág. Éppen ezért a pamut rövidnadrág a legjobb választás. Egy-egy rövidnadrággal kifejezhetjük önmagunkat, így mindenképpen törekedjünk arra, hogy a nyári öltözékünk, mindenképpen az egyéniségünket sugározza.

Rövidnadrág és fekete sportcipő – indulhatsz is edzésre

Nincs is annál vonzóbb, amikor egy férfi magára húz egy melegítő rövidnadrágot, ezt egy fekete edzőcipővel és egy fehér pólóval kombinálja. Az edzőteremben minden szem rád szegeződik, ha ilyen outfitben jelensz meg.

Ez a nyár, a színekről szól

Az irodai viselethez azért jó, ha a semleges színek mellett maradsz, de nyaralás során, vagy otthoni viseletként ne félj a színektől, hiszen a színek is remekül oldják a feszültséget. Miért lennél ideges, ha egy piros, sárga vagy kék shortot vagy melegítő nadrágot veszel magadra? Játssz a színekkel és élvezd a nyarat!

A nők és a ruhaválasztás – hangulat, szín, külső felfrissítése

A női nadrágok közül, kétségtelen, hogy a sportos nadrágok, mint a melegítő, jogger és chino nadrágok, a leggingsek és a jogger chino nadrágok a legkényelmesebbek. Mi alapján döntenek a nők, amikor ilyen kényelmes sportöltözetet vesznek fel? Az elsődleges szempont, hogy kényelmes viseletre vágynak, akár sport, akár otthoni tevékenységhez választanak ilyen ruhadarabot maguknak. De három másik szempont is meghatározó lehet az életükben a ruhaválasztásnál.

A nők és a hangulat

Mindenki tudja, hogy a nők öltözködési szokásait nagyban meghatározza a hangulatuk. Egyes napokon lazább, bővebb fazonú nadrágokra vágynak, míg más napokon szeretik láttatni az alakjukat, és ilyenkor előszeretettel viselnek leggingset. A komorabb napokon az egyszerűségre törekszenek, míg az optimistább napokon a díszesebb, mintákkal ellátott nadrágok kerülnek elő a szekrényből.

Őrült színek, őrült nyár

Nyáron sok nő törekszik az élénk, feltűnő színek viselésére, hiszen a nyár ezt is kihozza belőlük. A felhőtlen boldogságot. Az idei nyár kedvenc színei az élénk színek, mint például a menta, a lila, a rózsaszín és a neonszín. A leggingesek és a melegítő, jogger nadrágok kínálatában mindenféle színekkel találkozhatnak az idei szezonban a hölgyek.

A külső felfrissítése

A nők időként szeretnek megújulni. Erre igazán remek lehetőséget biztosítanak a jogger nadrágok, hiszen nagyon egyediek és különlegesek. Csinosak, nem mellesleg nagy zsebekkel vannak ellátva, ezért városi kiruccanásokhoz, de akár sportoláshoz is ideális viseletnek számítanak.