Egy frappáns ajándék, amelyet még biztos nem ajándékozott

Szeret egyedi és személyre szabott ajándékot kitalálni szeretteinek a születésnapjára? Akkor nálunk jó helyen jár.

Mi segítünk meglepni az ünnepeltet egy személyre szabott születésnapi ajándékrejtvénnyel. Tartalmazhat egyedi képeket, egyedileg megfogalmazott hosszú szöveget, elrejthetünk benne élményeket vagy rávezetést a tényleges ajándék helyére.(Ajándék szülinapra)

Ezzel az egyedi rejtvénnyel felidézheti közös, fontos emlékeiket. Kiváló lehetőség a közös élmények felidézésére és egy újabb közös élmény a megfejtése. Ezután az ünnepeltnek, minden alkalommal eszébe fog jutni a közös esemény vagy kaland, ahányszor kézben veszi. Nincs más dolga, mint végig gondolni, mi az a közös emlék, bölcsesség, vagy mókás tanács, amit az ünnepelttel szeretne megosztani, és amiről Ön fog mindig eszébe jutni. Ez a frappáns mondat lesz a megfejtés. Nem egy ördöngösség ezt megvalósítani és mi mindenben segítünk.

Az ünnepelt szereti a keresztrejtvényt? Szereti az egyedileg készült ajándékot? Szereti, ha valami maradandó? Akkor ez az optimális születésnapi ajándék! Mi hiszünk abban, hogy az az értékes ajándék, melybe időt és energiát fektetünk. Ezzel az ajándék rejtvénnyel örömöt és meglepetést szerezhet.