Döntse le a papírhegyeket!

A kézzel történő borítékolás ideje lejárt. Nem szeretne órákat görnyedni a papírhalom felett? Nem is kell!  Bizony, van rá mód, hogy egy arra alkalmas eszköz levegye a válláról a terheket és elvégezzen minden borítékolással kapcsolatos feladatot Ön helyett. A megoldást a borítékológép alkalmazása jelenti. Naponta néhány száz, sőt, több millió levél borítékolását is megoldja halkan, önállóan. A gépben rejlő lehetőségek szerteágazóak. Borítékológép segítségével egy borítékban akár több, azonos címzettel rendelkező levél is helyet kaphat, szükség esetén különböző mellékletekkel, extrákkal kiegészülve.

A borítékolás minden hivatalban, ügynökségben vagy nyomdai üzemben napi szintű feladat. A határidő egyre közeleg és a méretes papírhalmok csak arra várnak, hogy kiküldésre kerüljenek. Ennek megoldásához több ember nonstop munkájára volt szükség… mindeddig. Ennek a hasznos kis gépnek a segítségével a teljes folyamat szinte észrevétlenül oldható meg. A számlák, adók kivetése még soha nem volt ilyen egyszerű. Fogja munkára a gépeket, majd ők dolgoznak Ön helyett!

Bizonyos cégeknél az ügyfelekkel való kapcsolattartás rendszeresen papír alapon történik. Ott sem kis feladat a borítékolás. A borítékológép az ilyen vállalkozások körében is segítséget nyújt, hiszen a berendezés és a hozzá kapcsolódó szoftverek segítségével számos névre szóló levél és boríték állítható elő rövid időn belül. A használata gyorsabb és hosszútávon költséghatékonyabb is, mint a kézi borítékolás. Nemcsak a küldemények borítékolásában, de a fogadásukban is elkél a segítség? Nem kell egyedül megbirkóznia a tetemes levélhalom felbontásával. Létezik ugyanis bontógép is, amely elvégzi Ön helyett a procedúrát.

A minőségi borítékológép és a hozzá kapcsolódó szoftverek jelentősen meggyorsítják a folyamatokat, a produktivitás jelentősen javul a használatukkal. Míg a gépek dolgoznak, Önnek lesz ideje a napi feladatai elvégzésére. Jól hangzik, igaz? Használja ki, hogy a borítékolás már modern borítékológép segítségével is megoldható!