Dobd fel az irodát vászonképekkel!

(X) Ha úgy érzed, hogy itt az ideje egy kis átalakításnak az irodában, válaszd a remek dekorációs elemként szolgáló vászonképeket! Akár a cég logóját, egyéb grafikai elemeit, vagy a csapatépítőről készült fotókat helyeznéd ki, kiváló hangulatot kölcsönözhetsz velük.

Miért praktikusak a vászonképek?

A vászonképek különleges eljárással készült, vászonra nyomtatott fotólenyomatok. Előnyük, hogy rendkívül tartósak, nem fog rajtuk karcolás, és könnyedén tisztíthatóak is.

Esztétikai szempontból is jobban mutatnak, mint a hagyományos, megcsillanó képkeretbe helyezett fotók. Azzal, hogy kidomborodnak a fal vonalából, életet csempésznek a helyiségekbe, ezért akár egyszerű mintát, akár színes grafikát vagy fotót választasz, garantált a siker.

A vaszonkep.hu egyedi vászonképei segítségével feldobhatod az irodát a kedvenc közös emlékekkel, vagy a céges brandhez tartozó kreatív anyagokkal.

A cég arculata

Bármilyen irodaházba való belépés esetén az első benyomás nagyon fontos. Az ügyfél vagy a vendég ugyanis sok mindent leszűr a berendezéstől elkezdve, a növények állapotán át, a falon lévő dekorációkig.

Egy cég akkor sikeres, ha egy igazi brand áll mögötte, amellyel egyből tudnak azonosulni a vásárlók vagy az ügyfelek. Éppen ezért az irodában jól mutat, ha visszaköszön a logó, vagy a cég színei megjelennek valamilyen formában.

Készíttess egyedi vászonképet a vállalat logójával és nevével, vagy helyezd el a szlogent és egyéb inspiráló, motiváló fali képeket az irodába! Ha igazán laza keretek között szeretnéd megoldani, akár céges aranyköpéseket is összeírhattok. Nincs is jobb annál, ha együtt tud nevetni a csapat.

Vidám emlékek

Ahhoz, hogy a munkavállalók jól érezzék magukat, egyfajta egységet kell megteremteni számukra. A biztonságos légkörhöz hozzátartoznak a közös programok, kötetlen beszélgetések és minőségi időtöltés.

A csapatépítő programok ideális tevékenységek a bizalom és a csapatkohézió megteremtésére, valamint jó kikapcsolódásnak is bizonyulnak. 

Válasszátok ki a kedvenc közös fotóitokat és készíttessetek egy kollázst belőle! Mielőtt megcsináltatjátok, érdemes mindenkinek engedélyeznie a kikerülő fotókra, amelyek hosszú hónapokig vagy évekig díszítik majd az iroda falát. 

Egy Halloween-i vagy karácsonyi céges bulin készült fénykép is jó választás lehet, mert azon nem hétköznapi ruhában, kötetlenül mosolyog mindenki.

Születésnapi ünneplés, szülési szabadság vagy előléptetés esetén is ötletes és kreatív ajándék lehet egy vidám pillanatról készült vászonkép, amelyet magával vihet a kolléga.

Dobd fel az iroda hangulatát a vaszonkep.hu egyedi vászonképei segítségével! Válaszd ki a kedvenc fotókat, grafikákat vagy szlogeneket, és rendeld meg gyorsan és könnyen a dekorációs elemeket!