Digitális fotókidolgozás felsőfokon

Itt az új év, és ideje átnézni, hogy mik történtek tavaly! Elő kellene hívatni jó néhány képet, amik bekerülhetnének a családi albumba? A gyerekek szívesebben nézik a kézzelfogható fotókat, mint a gépen lévőket? Semmi akadálya, hiszen a digitális fotókidolgozás megoldja a problémát!

Egybe vagy külön?

Van, aki havonta-kéthavonta előhívatja a legjobban sikerült képeket. 

Mások megvárják, míg összejön egy pár havi fénykép és mondjuk úgy félévente előhívatnak egy adagot. Ez már lehet, hogy jobban megéri anyagilag, hiszen mindig vannak webáruházak, ahol éppen mennyiségi kedvezmény van bizonyos darabszámú fényképekre.

Mégis, szerintünk a legjobb választás, mikor bevárjuk a sok-sok fényképet és egyben hívatjuk elő a képeket. Ennek főleg anyagi szempontból van meg a haszna, hiszen általában 100 és 200 kép felett még olcsóbb a digitális fotókidolgozás. Sőt, a Sooters-nél egy mondhatni állandó akció keretein belül készíttethetjük el a fantasztikus minőségű képeinket. Mégis hogyan?

Életre kelt képek a SuperLab-nek köszönhetően

Az egyik legfontosabb a fotókidolgozás tekintetében, hogy mire készülnek a fényképek. Hiszen fotópapír és egy másik fotópapír között is óriási különbségek adódhatnak. Hiszen van, amelyiken a legkisebb ujjlenyomat is meglátszik, aztán hiába próbáljuk eltüntetni, az már örökre ott marad. Persze vannak a kevésbé érzékeny papírok, amit azért össze kell fogdosni, hogy nyomot hagyjunk rajta, de nem lehetetlen.

Mégis, a legjobb választás a prémium minőségű fotópapír, a vastagabb SuperLab papír, amin nem hagyhat senki ujjnyomot. Igazi kincs és biztosan nem kopik meg az emlék.

Az új, professzionális technikáknak köszönhetően maga a fotókidolgozás is rengeteg változáson ment keresztül, aminek eredményeként tökéletes képek készülhetnek. Nem csak az élethű és a tökéletes színek jellemzik, de a maximális professzionalitás is. Ide tartozik, hogy a tökéletes eredmény érdekében a képek színeit és élességét szükség esetén javítják, hogy a végeredmény magáért beszéljen. 

Szerencsére ma már egy fotókidolgozás nem vesz igénybe hosszú időt, de persze előfordulhat, hogy valamilyen okból kifolyólag egyszerűen már másnap szükség lenne a kész képekre. Erre nyújt megoldás az SOS szolgáltatás, aminek keretein belül akár 24 óra alatt hozzájuthatunk a digitálisan előhívott képeinkhez. 

Ugye, hogy nem maradi és ódivatú dolog a fényképek előhívása? Már önmagában is maradandó élmény, hiszen sokkal kényelmesebb lapozgatni egy albumot, mint a tableten arrébb simogatni a képet. Legyünk tekintettel a gyermekekre és az idősekre is, és igenis hívassuk elő a fényképeinket!