Design termosz és kulacs – a 24Bottles kínálata

Itt a nyár, és mi útnak indulunk. Legyen szó kirándulásról, nyaralásról vagy más kültéri programról, egy dolog biztos; ebben a hőségben szükségünk van a folyadékpótlásra. Azonban ez nem olyan könnyű, főleg akkor, ha úton vagyunk. Milyen lehetőségeink vannak?

Szerencsére ma már vannak olyan design termoszok és kulacsok, amelyek nemcsak sok folyadékot képesek tárolni, de egyedi küllemükkel még a tömegből is kitűnhetünk! A következő pár sorban a 24Bottles termékeit ismerheted meg közelebbről!

Mit kell tudni a 24Bottles-ről? 

A 24Bottles termékei manapság igen népszerűek. Olyan olasz formatervezésű, rozsdamentes kulacsokat és termoszokat dobnak piacra, amelyek többfajta méretben, mintában, színben és egyedi festésben is kaphatók. 

A márkanév különböző termékcsaládokat is forgalmaz. Az Urban kulacs kollekció például kifejezetten környezettudatos és egészséges megoldást jelent akkor, ha a hétköznapokhoz keresünk kiegészítőt. 

A Clima termoszok hasonlóképpen hasznosak a mindennapok és az utazok során egyaránt, hiszen ezek akár egész nap képesek megőrizni az italok hőmérsékletét.

Egyedi Urban kulacsok

Az Urban kulcsok kínálata igen színes, szó szerint. Az egyszínű darabok mellett beszerezhetsz virágmintás modelleket is. Keskeny formatervezésének köszönhetően könnyen magunkkal vihetjük bárhová a kiszemelt darabot.

Ráadásul a folyadékigényedhez megfelelően választhatsz a különféle kiszerelések közül is. 0,25, 0,5 és 1 literes kulacsok állnak rendelkezésedre. Ugye, hogy jól hangzik? 

Mielőtt döntést hoznál, érdemes mérlegelni és figyelembe venni, hogy milyen céllal veszel kulacsot, így biztosan jól döntesz majd. A Designmarket Urban rozsdamentes kulacsai között te is megtalálod a hozzád illő terméket!

Clima termoszok választéka

Elérkezett a nyár, amikor úgy érezzük, hogy kint valósággal megsülünk. De az élet nem áll meg, akkor sem, ha hideg, akkor sem, ha meleg van. Mivel tudjuk tehát melegíteni vagy jelen esetben hűteni magunkat? Erre ma számos lehetőségünk van, de bevett módszer a megfelelő hőmérsékletű folyadék fogyasztása is.

Szervezeted lehűtéséhez most segítséget is kaphatsz. A 0,33, 0,5 és 0,85 literes méretű termoszok között szintén különféle mintájú, nőies és férfias darabok egyaránt vannak. A termékek speciális kialakításának köszönhetően a hideg ital akár 24 órán át hideg marad majd. Ráadásul rozsdamentes acélból készülnek, így hosszú távon hasznosíthatjuk őket. 

Ha te is unod, hogy nincs minőségi kulacsod, termoszod, akkor most válogass egy egyedi webáruház kínálatában, ahol mindent megtalálsz, amire szükséged van! Rendelj a Designmarket kínálatából!