Ajándékozz pólót!

(x) A hölgyek számára mindig tökéletes ajándék a virág, és valljuk be, hogy ez bármilyen esemény, alkalom, ünnepnap esetén képes megállni a helyét. Na de mi a helyzet akkor, ha az illető kedvenc virágához kötődő ajándékot szeretnénk, csak éppen nem konkrétan azzal a virággal szeretnénk meglepni? Ilyenkor maradnak a virágos tárgyak. Ha már ajándék, akkor legyen hasznos ajándék. Tarts velem, ha kíváncsi lettél!

Virágom, virágom, de szép vagy!

A virágok iránti rajongást természetesen a divatipar is kihasználta, és elkezdték gyártani a jobbnál jobb virágos termékeket. Ezek között vannak egyszerű darabok, de némelyik ennél egyedibb, például akadnak olyan ruhadarabok, amelyek a népi motívumokra emlékeztetnek bennünket. A PólóVerzum folklór mintás darabjai például azok számára lehetnek tökéletesek, akik a hagyományainkat éppúgy tisztelik, mint a virágok szépségét. 

Egy hölgy, akár a virágszál, úgy ragyog a napfényben, különösen akkor, ha megbecsüli őt a családja, és persze minden nőnek van kedvenc virága. Azonban nem muszáj mindig a “kedvenc vonalon” maradni, bátran beszerezhetsz különféle virágokat ábrázoló pólókat is, de mindenképpen figyelj a virágok üzenetére!

Mit üzennek a virágok? Virággal mondom el!

Az érzéseinket nem mindig könnyű kimondani. Tökéletes ajándékcsomagokat tudsz összeállítani, ha igazán leleményes vagy. Mit szólnál egy élethű, virágos nyomtatott pólóhoz és az ahhoz illő virágcsokorhoz? Most kezdjük mindkettő alapjával, a virággal, és azzal, hogy mit is jelképez! Ebből most hoztunk is neked némi ízelítőt:

  • A rózsaszín rózsa például a romantika színe, de nem olyan értelemben, mint a vörös. Leginkább a hálánkat és a tiszteletünket tudjuk a segítségével kifejezni, így tökéletes választásnak bizonyul például az első randevú alkalmával. 
  • A tavirózsa a szív tisztaságát szimbolizálja, ezért olyan személy számára ideális, akit különösen csodálunk, jó embernek tartunk. 
  • A napraforgó a szívben érzett rajongásra hívhatja fel a figyelmet.
  • Az ibolyával kifejezhető a hűség szándéka, illetve az, hogy szerényen közeledünk valaki felé. 

Még több virág a láthatáron!

Annyi virág van, hogy nem győzünk válogatni közülük, de ha a mondanivalójukat vesszük figyelembe, akkor talán leszűkítjük a kört. A lila orgona arról tesz tanúbizonyságot, hogy a szerelmünk szíve már a miénk, míg az orchidea inkább tisztelet sugároz és a tudást ismeri el. A vörös rózsa jelentését valószínűleg senkinek sem kell ecsetelni, ez a szenvedélyes szerelem legfőbb képviselője. 

Látod mennyi mindent elmondhatsz egyetlen virággal? Most pedig fekete és fehér háttérrel, illetve színes virágokat ábrázoló pólókat egyaránt beszerezhetsz még a csokor mellé! Egy ilyen ajándékcsomag minden hölgy szívét meglágyítja majd!