A Michael Kors trendi okosórái

17 év telt el az első okosórák megjelenése óta, és e közel két évtized számtalan területen forradalmasította a technológiát. Míg 90-es évek elején a számológépes Swatch óra volt az abszolút társadalmi szimbólum, a smart watch-ok szélesre tárták a lehetőségek kapuját. És bár évekig úgy tűnt, hogy a legnagyobb mobiltelefon-gyártók fogják uralni ezt a piacot is, mára azért az ismert óra és divatmárkák, köztük a Michael Kors, is kijöttek a saját eszközükkel – a rajongók nem kis örömére.

(A fotó forrása: Oleksandr Nagaiets / Shutterstock.com)

A Michael Kors-életérzés

Michael David Kors egy amerikai divattervező, akit elsősorban jellegzetes és magas minőségű táskái tettek világhírűvé. Az alapítóról elnevezett márka ma már számtalan egyéb divatcikket – például cipőket, ruhákat -, valamint kiegészítőket is forgalmaz férfiak és nők számára egyaránt. Michael Kors divattervező kiváló ügyességgel teremtette meg a nagyvárosi életérzést, és hozta el a luxus magasfokát, méghozzá megfizethető árakon. 

Kollekcióiban olyan világsztárok mutatkoztak, mint Nicole Kidman, Olivia Wilde, és legalább három amerikai elnök felesége – többek között Michelle Obama is Michael Kors-ban jelent meg az elnöki beiktatási ünnepségen. 

Miért izgalmas a Michael Kors smartwatch?

Azt már tudjuk, hogy világszerte milliók követik a névadó divattervező munkásságát, és használják előszeretettel termékeit a mindennapokban és különleges események során egyaránt. Érdemes most megismerkednünk a Michael Kors okosórák világával.

Az MK órái Android alapú operációs rendszert futtatnak és párosíthatóak akár androidos, akár iOS készülékekkel. Ma már az alap funkcionalitás része, hogy telefonálhatunk, üzenetet küldhetünk az óránkkal, de a Michael Kors csapata nem bízott semmit a véletlenre és termékeik nem csupán gyönyörűek vagy éppen sportosak, de a legmodernebb mérőeszközökkel is felszereltek. Minden készülék szíja cserélhető, az eszközök pedig teljesen vízállóak, így nyaraláskor sem kell nélkülöznünk őket. 

Ha többet szeretnénk megtudni a jelenleg 10 különböző féle óráról, akkor a Találj Órát – Óra Magazin internetes oldalát érdemes felkeresnünk.