A legnépszerűbb kaszinó játékok Magyarországon

Magyarországon is nagyon sokan játszanak kaszinó játékokat, hiszen a legjobb magyar online kaszinók könnyen elérhetők a 18 éves kort betöltő játékosok számára. A magyaroknál sincs különbség abban, hogy melyek a legnépszerűbb játéktípusok, minden évben ugyanazok a jól ismert szórakozási lehetőségek végeznek az élen.

Ebben a cikkben a leginkább keresett játékokról lesz szó.

Blackjack – sokan huszonegy néven ismerik

A blackjack vagy más néven a huszonegy mindig is az egyik legkedveltebb kaszinó játéknak számított. Ez nem csoda, hiszen a szabályai pofon egyszerűek, és komoly izgalmakat tartogatnak a résztvevők számára. Csak célozzuk meg a 21 pontot, és érjünk el minél közelebb hozzá, anélkül, hogy besokallnánk! Ráadásul az online kaszinók sokféle bónuszt és egyéb promóciót kötnek ehhez a játéktípushoz is.

Póker – ahol szükség van a tudásodra is

Az utóbbi években hihetetlen népszerűségnek örvendő póker már Magyarországon is évtizedek óta kedvelt. Mivel egy igen csak komplex játékról van szó, melyben folyamatosan fejlesztenünk kell a stratégiánkat és a tudásunkat, komoly ellenfelekre akadhatunk az asztaloknál. Vitathatatlan előnye azonban, hogy az év minden napján, éjjel-nappal találhatunk tornákat, ahol a bónuszok segítségével akár ingyen is beülhetünk, és eljuthatunk a magas pénzdíjakat garantáló főasztalhoz. Ha megtanulunk pókerezni, akkor sohasem fogunk unatkozni a továbbiakban!

Nyerőgépek – hihetetlen változatosság számos témában

Az online kaszinók fő helyén kétségtelenül a nyerőgépek szerepelnek, hiszen ezek a játékok teszik ki a kínálat nagy részét. Ezen a piacon is volt egy robbanás az elmúlt években, mivel olyan új és agilis játékfejlesztők érkeztek, amelyek kíméletlen versenyre késztették a nyerőgépek készítőit. A folyamatnak mi lettünk a nyertesei, hiszen ma már rendkívül változatos a kínálat, nem ritka, hogy egy online kaszinó nyerőgépek szekciójában több száz vagy akár ezer játék is elérhető. Ezek között pedig megtalálhatjuk a legnagyobb progresszív jackpotokkal ellátott darabokat is, melyekkel egy csapásra eurómilliomosok lehetünk.

Rulett – a filmekből ismert kaszinó játék

Bár a rulett első látásra nem kíván túl sok készséget, valójában többről van szó benne, mint megvárni, melyik rekeszbe esik a golyó a keréken. Egy igazi játékos tudja, mit jelentenek a különböző mezők az asztalon, és tisztában van azzal, melyekre fogadni jelenti a legjobb stratégiát. Bár a játékosok egy része komoly pénzt akar keresni a ruletten, azért kikapcsolódásnak sem utolsó, mivel megvan benne az az izgalom, ami a filmekből jól ismert kaszinókat jellemzi.

Bakkara – James Bond is ezt játszotta

A bakkara is hatalmas népszerűségnek örvend, köszönhetően a James Bond filmeknek. A valódi kaszinókban ténylegesen csak a high rollerek számára volt elérhető ez a játék, és az online kaszinók hozták el mindenki számára a lehetőséget. Bár a bakkarához nem kellenek olyan készségek és tudás, mint például a pókerhez, mégis töretlen a lelkesedés iránta. Az utóbbi években olyan változatai lettek népszerűek, mint a Punto Banco, a Mini Baccarat vagy a Chemin De Fer.

Bingó – ahol mindenképpen kisorsolnak egy nyertest

Magyarországon évtizedekkel ezelőtt a nézők minden héten a tévék képernyője előtt izgulhattak a bingó szelvényüket jelölgetve, hogy vajon elviszik-e a fődíjat. Aztán a szervező cég csődjével jó időre eltűnt a mindennapokból ez a játék, és csak az online kaszinók megjelenésével került újra előtérbe itthon is. Bingózni azért jó, mert mindig van nyertes, a számokat ugyanis addig sorsolják, míg valakinek ki nem jön valamelyik bingo formáció. Az online kaszinók pedig sokszor rá is játszanak a valódi életben tapasztaltakra, és ha akarjuk, akkor egy virtuális jelölőfilccel pöttyözhetjük a szelvényünket. Emiatt nincs is olyan szerencsejátékos, aki ne szeretné a bingót.

Kenó – itt nincs korlátozva, naponta hányszor játszod

A kenó itthon is ismert, köszönhetően az állami lottóvállalat hasonló nevű játékának. A 80 szám közül akár 10-et is bejelölhetünk, és a telitalálattal hatalmas nyereményeket érhetünk el mindenhol. Ami az online kaszinók oldalára dönti a mérleg nyelvét, hogy nem csak naponta egyszer van sorsolás, hanem gyakorlatilag a nap minden pillanatában játszhatunk a kedvünk szerint. A különféle játéktípusok kiválasztásával pedig eldönthetjük, hogy a nagy nyereményért szállunk harcba a tíz számos játékkal, vagy a nagyobb nyerési esélyt adó közepes mennyiségű számot választjuk.

Kaparós sorsjegyek – gyors és egyszerű szórakozási lehetőség

Természetesen egyik online kaszinó sem lehetne teljes kaparós sorsjegyek nélkül, ezért még a legkisebb helyen is találni közülük néhányat. A nagyobb kaszinókban pedig a kaparósokból is hatalmas a kínálat, mivel az olyan nehéz játékok között, mint például a póker, a játékosok szívesen kapcsolódnak ki egyszerűbb dolgokkal. A kaparós sorsjegy a világ legkönnyebben játszható játékának számít, ahol nincs más dolgunk, mint lekaparni a megadott felületeket, és máris kiderül, hogy mekkora nyereményre számíthatunk.

Kockázás – csak dobnod kell és jól fogadni

A kaparósok mellett ez a másik játéktípus, melyet majdnem kizárólag arra használnak, hogy két nehezebb játéktípus közötti szünetben levezessék a feszültséget a játékosok. A szabályok nagyon egyszerűek, két vagy több kockával kell dobni, majd a rajtuk lévő számok meghatározzák a nyerteseket. Az online kaszinók egyes esetekben rejtett extrákkal próbálják izgalmasabbá tenni a kockázást, de alapvetően ennyi a játék, gyakorlatilag semmilyen stratégiát nem követel meg tőlünk.