A költöztetés így néz ki egy profi csapatnál

Egy profi cég esetén a költöztetés gyerekjátéknak tűnhet, de ez csak azért van, mert nagyon rutinosak. Lehet, elsőre nem lehet látni a költöztető szakembereken, de olykor több ezer költöztetés is lehet a karjaikban. Ami nem kevés, de szükséges a megfelelő rutin megszerzéséhez, mely gyorsasággal és kimaxolt biztonsággal is együtt jár.

Lássuk hát, hogy néz ki egy ilyen profi csapatnál a költöztetés!

Fontos a fuvarszervezés

A bizalom csak akkor építhető ki a megbízók felé, ha pontosan, határidőre megérkezik a szállítás helyére a költöztető jármű. Ehhez viszont pontos személyzetre és kiváló fuvarszervezésre van szükség. Hát még akkor mennyire igaz ez, ha esetleg egy SOS költözésről van szó. Bár a legtöbb cég hirdeti, de mégsem vállalja el, mert nincs kapacitása hozzá. Na ebben mások a profi cégek, akik megoldják ezt. De hogyan? Hát úgy, hogy van egy (vagy több) kiváló fuvarszervezőjük, aki valós időben látja, hogy mely csapat éppen hol van, és tudja, mennyi üres járata van.

Fontos a költöztetés gördülékenysége

Amennyiben a helyszínre érkező költöztető kolléga nem áll a helyzet magaslatán, akkor nem is lesz gördülékeny a költöztetés. Míg, ha egy nagyon rutinos szakemberről van szó, akkor ő maga lesz a garancia arra, hogy minden flottul megy majd. Ő a rutinjának köszönhetően fogja tudni, hogy mit hogyan kell kivinni az ajtón, esetleg ablakon. Továbbá azt is, hogy mit kell becsomagolni és hogyan, milyen sorrendben és hova érdemes bepakolni. Egy ilyen munkaerővel élmény a költöztetés!

Teljes körű szolgáltatás? Igen!

Ha egy cég nem csak költöztet, de például csomagol is, az szerinted problémás? Megsúgom, ebben az esetben inkább kiegészíti a szolgáltatásait.

Vannak, akik csak Budapesten vállalnak fuvart, mások Pest megyében vagy országosan. De vannak olyanok is, mint pl. a Servitius és Partnerei költöztetés, akik akár nemzetközi költöztetést is vállalnak.

De a szolgáltatás teljeskörűsége nem csak ebben merülhet ki. Ugyanis ha egy cég valóban profin akar költöztetni, akkor további szolgáltatásokat is nyújtania kell. Ebbe beletartozhat sok minden, lássunk párat. Ott van például a tökéletes csomagolás, melyet saját csomagolóanyaggal biztosít a cég. Vagy az összeszerelés és szétszerelés, mely ismét nagy segítség lehet bizonyos ügyfelek számára. Ugyanennek az ügyfélkörnek kiváló megoldást jelenthet egyes eszközök (mosógép, mosogatógép) ki-, illetve beszerelése is.

Összetett szolgáltatás a költöztetés

Ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen, szükség van megfelelő eszközökre és kiváló munkatársakra is. Ezek nélkül egy költöztető cég nem tud olyan jó szolgáltatást nyújtani, mint amire számítanánk. Ha viszont minden klappol, akkor profi lesz a szolgáltatás minősége. Ehhez kell a megfelelő háttércsapat, jó eszközök és felszerelések és természetesen a rutinos költöztetők is.