A 20bet kaszinó bemutatása

A 20bet kaszinó főoldalára belépve nagyon gyorsan látni fogjuk, hogy milyen könnyen átlátható az oldal, főleg mert elérhető már magyar nyelven is. A különféle szekciók külön menüben érhetőek el, ahogy a játékok is csoportosításra kerültek kategóriák szerint, mint népszerű játékok vagy éppen slotok. A főoldalon azonnal megragadják a figyelmünket az aktuális akciók, amelyek közül értelemszerűen a legjobbnak az üdvözlő csomag tűnik egy új játékos számára. Maga a bejelentkezés és regisztráció is gyorsan és könnyedén fog zajlani, tehát elöljáróban elmondható, hogy egy ígéretes oldalról van szó. De lássuk is a részleteket!

A 20bet kaszinó előnyei és hátrányai

A 20bet kaszinó egy elég jól összerakott és stabil oldal, nem hiába örvend komoly népszerűségnek már jó ideje. De van néhány olyan előnye, amellyel a többi online kaszinó közül is kiemelkedik. Nézzük melyek is ezek az előnyök:

  • Hatalmas, kategóriákba sorolt választék kaszinójátékokból
  • A legnagyobb szoftverfejlesztők neve garancia a játékok minőségére
  • Különösen erős a hűségprogram, amellyel a kitartó játékosait jutalmazza ez a kaszinó
  • Nem csak kaszinót, de élő kaszinót és sportfogadást is találhatunk egyetlen helyen

De ahogy az szokott lenni, minden oldalon van valami olyasmi, amin lehetne még egy kicsit javítani, hogy tökéletes lehessen, a 20bet kaszinó esetén hátránynak számíthat:

  • Bár ez ma már annyira nem létfontosságú, de még mindig hiányérzetünk lehet, ha nincs telefonos ügyfélszolgálat

A 20bet bónuszai

A 20bet kaszinója is tisztában van vele, hogy napjainkban új játékosokat csak a legjobb promóciókkal lehet becsábítani az újabb platformokra, így rengeteg különféle akció érhető el új és régi játékosok számára is. A lenti táblázatban foglalt bónuszok mellett folyamatosak az eseti és egyedi akciók is, bővebben a teljes 20Bet bónuszkínálatról az Onlinekaszinojatekok oldalán olvashatunk.

Bónusz típusaMértékeMinimum befizetésKövetelmények
Üdvözlő bónusz100%, akár 40 ezer forint + 120 ingyenes pörgetés egy sloton7000 forint40-szeres
Második befizetés bónusza50%, akár 35 ezer forint + 50 ingyenes pörgetés egy sloton7000 forint40-szeres
Pénteki feltöltési bónusz50%, akár 35 ezer forint + 50 ingyenes pörgetés egy sloton7000 forint40-szeres
VIP Program30 szint különböző promóciókkal és akciókkalPontok gyűjtése gyakori játékkalN/A
Speciális slot promóciókGyakori játék az adott sloton ingyenes pörgetést eredmény naponta és havontaLegalább egy befizetés végrehajtása 300 forint értékben a slotonN/A

A 20bet kaszinó játékai és a fejlesztők

A 20bet kaszinó egyértelműen legbővebb kategóriájának a slotok számítanak. A folyamatosan bővülő kínálatnak köszönhetően már 2000 slotnál is több nyerőgép érhető el ebben a kaszinóban, köztük a legnépszerűbbek, mint a Valley of the Gods és a Hot Spin. De mellettük megtalálhatjuk a legnépszerűbb asztali játékokat is, blackjacket, rulettet, pókert, valamint bőséges a kínálat bingóból vagy éppen videópókerből is. És hát a tisztességes játékra és a garantált szórakozásra garanciát a legnagyobb fejlesztők nevei jelentenek, akik a játékokat biztosítják a 20bet kaszinó számára. Ilyen például az Evolution Gaming, a Play’n Go vagy a Betsoft.

Elérhető be- és kifizetési módok

Fizetési módMinimum befizetésMinimum kifizethető összegKifizetési idő (jóváhagyás függvényében)
Mastercard3000 forint3000 forint5-7 nap
Visa3000 forint3000 forint5-7 nap
Skrill3000 forint3000 forint1-12 óra
Neteller3000 forint3000 forint1-12 óra
iDebit3000 forint3000 forint1-12 óra
Webmoney3000 forint3000 forint1-12 óra
Interac3000 forint3000 forint1-12 óra
ecoPayz3000 forint3000 forint1-12 óra
Boleto3000 forint3000 forint1-12 óra
Bitcoin3000 forint3000 forint1-24 óra
Litecoin3000 forint3000 forint1-24 óra
Dogecoin3000 forint3000 forint1-24 óra
További e-pénztárca megoldások3000 forint3000 forint1-24 óra

20bet mobilon

Ha nagyon kellemesnek találjuk a játékot a számítógépünkön a 20bet online kaszinójában, de a telefonunkon szeretnénk inkább játszani, akkor sem kell csüggednünk. Egyszerűen csak látogassunk el a 20bet mobil oldalára a telefon webes böngészőjének segítségével és már kezdődhet is a játék. Nem is kell letölteni semmit sem, így mozgás közben, akár a buszon is pörgethetünk egyet a kedvenc slotunk segítségével. Ami sajnálatos, hogy nincs dedikált mobilos applikáció, de a mobilos felület teljesen jól működik Android, iOS és Windows operációs rendszerek esetén is.

Az ügyfélszolgálat és támogatás minősége

Ha bármilyen problémánk merülne fel a 20bet kaszinójával kapcsolatban, akkor érdemes először átböngészni az oldal alsó menüsávjában elérhető Gyakran Ismételt Kérdések menüpontot, itt azért elég sok mindent lefed már a kaszinó. Ha viszont nem találjuk meg a válaszokat a kérdéseinkre, akkor bátran lépjünk kapcsolatba az ügyfélszolgálattal. A több nyelven működő támogatói csoportot e-mailben és az oldalon elérhető űrlapon is kereshetjük, de a leghatékonyabbnak természetesen a minden nap minden órájában elérhető élő chates ügyfélszolgálat számít.

Gyakran Ismételt Kérdések

Legális Magyarországon a 20bet kaszinójában játszani?

Mivel az oldal jelenleg elérhető Magyarországon a magyar játékosok számára és nincs az oldal blokkolva, így alapvetően bátran csatlakozhatunk az oldalhoz. Értelemszerűen a részletes szabályozáshoz érdemes átnézni a Szerencsejáték Felügyelet honlapját is.

Van engedélye a 20bet kaszinójának?

Természetesen van, a főoldalon is látható, hogy a 20bet kaszinója a Curacaói Kormány engedélyével működik.

Fizethetek kriptovalutával a 20bet oldalán?

Igen, jelenleg három különféle kriptovalutával fizethetünk az oldalon, köztük a legnépszerűbb bitcoinnal, ethereummal és litecoinnal is. Ezen fizetési módok használata nagyfokú anonomitást és biztonságot kölcsönöz a tranzakciónk számára.