70 év tapasztalata modern köntösben

Egy olyan cipőmárkának, mint az ara, történelme van. Nem csak jelene és jövője, de komoly múltja is. 

A múltban a cipőket sokszor kézzel készítették, akár egyedileg is, a vásárló lábára szabva. Tartós, minőségi darabok voltak ezek, amelyek akár évtizedeket is kibírtak. Nem dobta őket viselőjük a szemétre, mert nem divatosak, illetve pár hordás után felfeslett a varrásuk.

A ma cipői kényelmesek, divatosak, és talán éppen ezért nem egy életre szólnak. Váltogatjuk őket hangulatunkhoz, az aktuális divathoz vagy a ruhatárunk színeihez igazodva. A mai világban a cipő szenvedélyünkké vált, a mennyiség és a külcsín értelmében.

A holnap cipői vajon milyenek? 

A holnap cipőtrendjén komoly fejlesztői gárdák dolgoznak, elkötelezett precizitással kutatják a lábak kényelmét és a funkciók sokszínűségét. Itt a hangsúly a láb és a lábbeli tökéletes egymáshoz illeszkedésére, a minőségi anyagokra és az aktuális divathoz passzoló fazonokra helyeződik. 

Az ara az a világmárka, amely ezeket az elveket sosem tévesztette szem elől. Biztos pozícióját a cipőgyártók piacán és a vásárlók gardróbjában ugyanezekkel az értékekkel vívta ki. 

Hagyományos és modern

A cipőkészítés nem egy újkeletű dolog. Évszázadokkal ezelőtt is készültek már lábbelik, így nem kell újra feltalálni az alapkoncepciót, “csak” folyamatosan fejleszteni és a változó igényekkel együtt egyre jobb és jobb darabokat létrehozni. A “régen minden jobb volt” elve alapján megőrizni a hagyományos értékeket, és a fejlődés szárnyán repülve új technológiákat bevonni, amelyek segítségével a jövőben is időtálló, de divatos, modern cipők születhetnek. 

Kényelem vs. divat

Ki tudja, miért terjedt el az a szemlélet, hogy ami divatos, az nem kényelmes, ami viszont kényelmes, az bizonyára csúnya?! Pedig ez a két tulajdonság nem lehet egymás ellensége, össze kell fogniuk. Gondoljunk csak azokra a hölgyekre, akik a szépségre törekedve számukra iszonyú kényelmetlen cipőt erőltettek a lábukra, amelyekben aztán úgy tudnak csak mozogni, mint egy robot. Nem kell hozzá nagy fantázia, hogy elképzeljük, mennyivel lenne jobb rájuk nézni, mennyivel lennének divatosabbak, ha az sugározna róluk, hogy jól érzik magukat a cipőjükben. A kényelmet tehát nem szabad lebecsülni a külsőségekkel szemben, és fordítva sem. Az a jó, ha ez a két dolog kéz a kézben jár!

Az ara márka úgy tartja a lépést a jelen és a jövő divatirányzataival, hogy közben egyszer sem veszíti szem elől a komfort iránti igényét. Titkuk egy speciális cipőkészítési technológia és a különleges talpfáik.

Érdemes körülnézni Komfortcipőnél kapható ara cipők cipők között! Az ara 70 éves múlttal rendelkezik, de a jelen és a jövő embereinek készült cipői közül válogathat Ön is. A német minőséget és a minden gyártási folyamatra kiterjedő precizitást képviselő cég családi vállalkozásként több mint 3300 alkalmazottnak ad munkát. 

Válasszon klasszikus darabot a hagyományőrző stílusú ruhatárához vagy modern változatot a divatos kiegészítőihez!