Molnár Flóra hazaköltözik, babát vár és már le is fotózták a kanizsai hivatalban

„Tegnap két tehetséges fiatalt, kiváló sportembert köszöntött az önkormányzat nevében Bizzer András alpolgármester úr.
Molnár Flóra és Varga Dominika a Dél-zalai Vízmű SE színeiben öregbítette az egyesület és Nagykanizsa hírét az elmúlt években.

Fiatal koruk ellenére a lányok már számos rangos – hazai és nemzetközi – versenyen bizonyítottak: Dominika például a közelmúltban a Magyarországon megrendezett úszó Európa-bajnokságon remekelt, de elevenen él az emlékeink között Flóra 2016-os riói olimpiai szereplése is!

(Fotó: Balogh László – Facebook)

A sportolók most mérföldkőhöz érkeztek. Molnár Flóra befejezte egyetemi tanulmányait az USA-ban, és hazaköltözik. Elárulta: egy időre felhagy a sportolással, ugyanis párjával babát várnak. Ezúton is gratulálunk, és sok boldogságot kívánunk Flórának és családjának!

Varga Dominika szintén izgalmas időszak előtt áll: sportolói karrierjét augusztustól Budapesten folytatja. Kívánjuk neki, hogy a fővárosban is hasonló, sőt, még jobb eredményeket érjen el, és ne felejtse el Nagykanizsát!

A sikerhez önmagában nem elég a tehetség: a lányok részéről rengeteg munkára, önfegyelemre és szorgalomra volt szükség, de a bennük rejlő képességek kibontakoztatásához elengedhetetlen volt edzőjük, Polgár Sándor munkája is, aki mindig a lehető legtöbbet hozza ki versenyzőiből. Köszönet neki ezért!

S végül, de nem utolsó sorban nem szabad elfeledkezni a szülői háttérről, támogatásról sem, így a két úszó édesanyját is egy-egy csokor virággal köszöntötte alpolgármester úr.

Kívánom Molnár Flórának és Varga Dominikának, hogy mind a magánéletben, mind a sport területén találják meg számításaikat! Nagykanizsa büszke rájuk – nagyon!” – írta Facebook oldalán szerdán Balogh László nagykanizsai polgármester.