Kanizsai Mini Open Kupa először

November 30-án megrendezésre került Nagykanizsán az első Kanizsa Mini Open Kupa, melyet a két szervező és rendező Vaczula László, valamint Halász Dávid azzal a célzattal hozott létre, hogy a kanizsai ifjúság megismerhesse egymást és ismét életet leheljenek a kanizsai teniszéletbe.
A versenyzők 3 korosztályra bontva mérethették meg magukat, melyek a 6-9, 10-13 és  14-17 éves besorolást kapták. Összesen 19 versenyző lépett pályára, akik drámai küzdelmeket vívtak egymással.

A gyermek korcsoportban Néber Benjamin diadalmaskodott , 2. helyezett Vaczula Milán lett,  majd őt követte Botfai Gréta a bronzéremért. A juniorok küzdelmét Soós Bence nyerte, másodikként  Bognár Soma végzett, majd Németh Csongor lett a harmadik helyezett. Az ifjúsági korcsoportban Tóth Benett lett az aranyérem büszke tulajdonosa, Tóth Krisztián a második, végül nagyszerű játékkal  Marton Eszter zsebelhette be a harmadik helyet.

A két szervező elmondása szerint az elhúzódó küzdelmek és a késői befejezés ellenére a rendezvény mind a nézők, mind a résztvevők elismerését elnyerte, akik egy életre szóló élménnyel gazdagodtak.
A tervek szerint a kupasorozat folytatódik a jövőben, azonban a konkrét időpontról a megkérdezettek egyelőre nem tudnak nyilatkozni…

Az esemény nem jöhetett volna létre támogatók nélkül, így a rendezők ezúton is szeretnének köszönetet mondani az Intersparnak , a Lívia Méznek, a Kanizsa Trendnek, valamint a helyszín biztosításáért és a lebonyolításban való segítőkészségért a Kanizsa Centrum tulajdonosainak és kinevezett igazgatójának Darvasi Zoltánnak.

nagykanizsa-tenisz-mini-open-kupa