Kanizsai focikupa Dávidkáért – Itt az üzenete!

Szombaton a III. Jótékonysági Kupát rendezték meg Nagykanizsán a Zsigmondy Tornacsarnokban a 12 éves újszíves kanizsai Salamon Dávidkáért.

nagykanizsa jótékonysági focikupa 1

A felhívás egy részlete:

“Tisztelt Csapatok, Szurkolók!!!
Még nem esett szó arról, hogy kiért fogunk össze január 30-án! Kis hősünk (merthogy hős, arra majd Ti is rájöttök!) 12 esztendős és Salamon Dávidkának hívják. Lényegében az elmúlt 12 évet végigharcolta!
Nem azért, mert nagy dolgokra vágyott pusztán élni akart, és él is!
Mert nem adta fel! Soha!
Küzdelme példaértékű ahogyan édesanyjáé is, aki együl neveli egy bérlakásban. Erika siket és beszédében korlátozott, Dávidka pedig átesett egy szívátültetésen és speciális étrenden él! Ezért a torna történetében először, segítséget kértünk és kapunk majd a bevásárláshoz, hogy biztos olyan élelmiszerek kerüljenek átadásra, amit Dávidka is megehet!”

nagykanizsa jótékonysági focikupa 2

A focikupa sikereres volt, Dávidka pedig a Facebookon üzent:

“Üzenet Dávidkától 🙂 ! – Nektek: minden segítő, jótét léleknek, szívnek, kéznek, focista-futóműnek 🙂 ….
Sajnos nem tudtam mindegyikőtökhöz odamenni, hogy megköszönjem azt a sok ajándékot és szeretetet, amit tőletek kaptunk ma, az anyukámmal 🙂 .
Annyira jó volt veletek lenni, hogy legszívesebben éjfélig maradtam volna. Csak azokat a fránya gyógyszereket muszáj volt időben megkajálnom, ezért “húztam el a csíkot” 🙂 .
Köszönöm azt is, hogy mindannyian lazák és jófejek voltatok – a csajok meg még dögösek is – és nem azt kellett éreznem, úgy néztek rám, mintha valami ufó lennek abban a r… maszkban, amit, sajnos, nagy tömegben még mindig muszáj viselnem  🙂
/ pedig tök szép a mosolyom, de majd legközelebb megnézitek 🙂 /.
Amennyi mindennel megleptetek ma engem és Anyát – élményekkel, meglepikkel, ennivalóval …. stb – hogy nagyon – nagyon sokáig nem szenvedünk hiányt, semmiben…. 🙂
EZ MIND A TI ÉRDEMETEK 🙂 !!!!!!!!!!!!!!
Ja, és a legfontosabb: az Újpest is, a Fradi is király 🙂 !!!! Mindkettőt imádom 🙂 ! De Benneteket, a lila / zöld keménymagot még jobban 🙂 ! Mert van SZIVETEK 🙂 Csak a hülye tv-k, újságok nem ezt mutatják 🙂
ui:Még valami 🙂 Vegyetek már be magatok közé 🙂 Mert úgy láttam, a szurkolótáborhoz jó csajok is tartoznak 🙂 !!!!!!!
Még egyszer nagyon köszönök mindent, “CSÚCSOK”VOLTATOK 🙂 !!!! : Dávid :)”

Fotók: Nagykanizsai Olajbányász SE – Facebook.

A felhívás és Dávidka üzenete: III. Jótékonysági Kupa – Nagykanizsa (Rajki Szabó Zsófi) Facebook.

Vélemény, hozzászólás?