Fogadjon otthonról online

Kevés olyan ember létezik, aki ne próbálta volna ki szerencséjét valamilyen szerencsejátékban. Van, akinek aztán szerencséje is lett, hiszen mindig hallani arról, hogy nagy nyereménnyel, nyereményekkel gazdagodtak Fortuna kegyeltjei.

A hagyományos szerencsejátékokon túl, mint a lottó vagy a totó, egyre népszerűbbek a az online szerencsejáték oldalak, ahol például nem néhány számot kell eltalálni, hanem több száz lehetősége van annak, aki beregisztrál egy ilyen weboldalra.

Itt van például a 22Bet weboldal. Itt többek között különféle sportjátékokra lehet fogadni, van élő fogadási lehetőség és természetesen nem hiányoznak a kaszinójátékok sem. Jó hír a fogadóknak, hogy sportfogadás esetén akár 35 ezer forint üdvözlő bónuszt is adnak.

Érdekesség, hogy a weboldal lehetőséget ad arra is, hogy például a magyarországi OTP Bank Liga mérkőzéseire is lehet tippelni.

A regisztráció egyszerű, amely természetesen magyar nyelven is rendelkezésre áll. Kell egy e-mail cím, név, jelszó, majd a végén választhatunk, hogy mely pénznemben fizetünk be vagy kérjük a nyereményünket.

A 22Bet szolgáltatásai közel 60 országban érhetők el. Fizetési lehetőségek: Visa, Mastercard, Maestro, Skrill, Neteller, Paypal, Paysafecard., de akár használhat kriptovalutát Bitcoint is.

Ha esetleg valamilyen kérdése lenne, nyugodtan forduljon az élő ügyfélszolgálathoz, ahol a nap 24 órájában állnak rendelkezésére, természetesen magyarul is.

Próbálja ki először szerencséjét kis tétekben és ha Ön mellé áll a Fortuna istennő, kockáztasson, nyerjen és gazdagodjon!