A legnépszerűbb sportágak legizgalmasabb statisztikái

(x) A legnagyobb sportfanatikusok általában mindent tudnak a szeretett sportágukról, de most megpróbálunk nekik is újat mutatni és összegyűjtöttünk hihetetlen tényeket a sportvilágából.

1943-ban volt az utolsó pont nélküli NFL mérkőzés, akkor a Detroit Lions és a New York Giants csapata játszott 0-0-ás döntetlent.

Minden idők legértékesebb 36 éven felüli labdarúgója Javier Zanetti jelenleg, az Inter egykori legendája 2010-ben 36 évesen 7 millió eurót ért az Unibet adatai alapján.

A DAC csapatában összesen eddig 23 magyar labdarúgó fordult meg, közülük Vida Kristopher játszotta a legtöbb mérkőzést 125-el.

Az NBA történetének a leghosszabb mérkőzése 1951. január 6-án zajlott. Ekkor az Indianapolis Olympians 6 óra alatt 75-73-ra győzte le a Rochester Royals csapatát.

Lehetséges hat boxkiállással is futamot nyerni a Forma-1-ben, ezt 2011-ben Jenson Button mutatta be a Kanadai Nagydíjon, aki először egy defekt, másodjára áthajtásos büntetés miatt, majd még további négyszer taktikai okokból ment ki a boxba. A McLaren pilóta valószerűtlen módon mindenki meglepetésére átrágta magát a teljes mezőnyön, majd az utolsó körben Vettelt is megelőzve győzött.

A Juventus történetében a legdrágábban értékesített játékos Paul Pogba, akiért 105 millió eurót fizetett ki a Manchester United a 2016/17-es idényben. A második helyen Zinédine Zidane található, méghozzá a 2001/02-es szezonban történő Madridba igazolásával, a madridiak a kétezres évek elején sem sajnáltak 77,5 milliót Zidane-ért, ez a szám ma bőven 100 millió fölött lenne.

Egy tenisz mérkőzés átlagosan nagyjából 2,5 órát vesz igénybe, ezalatt a labda 20 percig van mindössze játékban.

Peter és Kasper Schmeichel játszotta le a legtöbb válogatott meccset Európában az apa-fiú kategóriában. Mögöttük Arnór Gudjohnsen és a fia Eidur Gudjohnsen következik.

A legfiatalabb F1-es pilóta Max Verstappen, aki 2014-ben került a Toro Rosso csapatához és 17 évesen már be is mutatkozhatott. A holland pilóta még mindig csak 24 éves és már évek óta a száguldó cirkusz egyik legnagyobb sztárja.

A Real Madrid a 2011/12-es idényben 100 pontot elérve és több mint 120 gólt lőve nyerte meg a spanyol bajnokságot, ezeket a számokat előtte se és azóta se sikerült megközelíteni. A csapat edzője José Mourinho volt ekkor.