Traktorral ütköző motoros vesztette életét Hahóton

Meghalt egy motoros, miután traktornak ütközött a 74-es főúton, Hahóton – közölte a police.hu oldalon a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Hétfőn, nem sokkal 12 óra után, egyelőre ismeretlen körülmények között ütközött össze a motorkerékpár és a traktor. A baleset következtében a motoros – az MTI információja szerint egy fiatal férfi – a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés ideje alatt a 74-es főút érintett szakaszát a rendőrség teljes szélességében lezárta, a járműforgalmat elterelték – tudatta az állami hírszolgálat.

A Zala Vármegyei rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2023. május 1-jén 12 óra 30 perc körül Hahóton, a Csányi László utcában eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy motorkerékpár és egy traktor.

A baleset következtében a motoros a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés ideje alatt teljes útlezárás van érvényben az érintett útszakaszon, a rendőrök kerülőutakra irányítják a forgalmat.

Kérjük a gépjárművezetők fokozott óvatosságát és türelmét! – írták.

Honlapunk úgy értesült, hogy a baleset során egy 25 éves zalaegerszegi férfi vesztette életét.

Frissítés: A helyszínelés befejeződött, a forgalom ismét zavartalanul haladhat. (Helyszínelési fotók: Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság)