Traktor és autó ütközött Beleznánál, súlyos sérülés lett a vége

Összeütközött egy traktor és egy személyautó a 68154-es úton, Belezna közelében kedden a kora délelőtti órákban. A baleset következtében a gépkocsi szalagkorlátnak csapódott, a sofőr pedig beszorult. Őt a nagykanizsai hivatásos tűzoltók emelték ki a járműből, majd átadták a mentőknek. Az egység áramtalanította a kocsit – közölte honlapján a Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A balesettel kapcsolatban e-mailben kértünk információt a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól, ahonnan az alábbi válasz kaptuk.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2023. április 04-én 08 óra 30 perc körül egy 75 éves beleznai férfi közlekedett személyautóval a 68154-es számú mellékúton Nagykanizsa felől Belezna irányába, amikor egy enyhén jobbra ívelő útkanyarulatban a gépkocsija bal elejével nekiütközött a vele szemben közlekedő mezőgazdasági munkagép bal hátsó kerekének. Az ütközéstől a személyautó szalagkorlátnak csapódott, vezetője súlyos sérüléseket szenvedett – tudatta honlapunkkal Cséber Benjamin rendőr főhadnagy, a Zala VMRFK sajtóreferense. (Fotók: Nagykanizsa HTP)