Piás sofőr bukott le a kanizsai Tescónál

A nagykanizsai rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A rendőrök október 29-én 21 óra 3 perckor Nagykanizsán, a Boszorkány utcában ellenőrzés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő 27 éves helyi férfit.

Az igazoltatás során a rendőrök alkoholtesztert alkalmaztak a gépjárművezetővel szemben, ami pozitív értékeket jelzett, ezért további mintavétel céljából a férfit előállították, majd járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Nagykanizsai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyekben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek – tájékoztatott szombaton a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

(A fotó illusztráció)

Lövések dördültek a nagykanizsai Tesco-nál – Dél-Zala Press

Lövöldözés volt szerda este egy nagykanizsai áruház parkolójában, de nem sérült meg senki – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel csütörtökön. (A nagykanizsai Tesco parkolója. Fotó: archív) Bán Kitti elmondta: csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság büntette miatt indítottak eljárást. A rendőrség egy 39 éves garabonci férfit gyanúsítottként hallgatott ki, majd őrizetbe vette.