Parkoló autónak ütközött, majd elhajtott a sofőr Kanizsán

A nagykanizsai rendőrök a lakosság segítségét kérik.
A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 20000/904/2019. általános számon indított eljárást egy közúti közlekedési baleset miatt.
A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. január 19-én 11 óra és 11 óra 20 perc között Nagykanizsán, a Bagolai soron közlekedett a Thury utca irányából a Ligeti utca felé egy ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú fehér színű személyautóval, amikor a Bagolai sor 1. szám előtti útszakaszon figyelmetlensége miatt járműve jobb első sarkával nekiütközött az ott üres, lezárt állapotban parkoló Suzuki Swift típusú személygépkocsi jobb hátsó sarkának.

Az ismeretlen személy a balesetet követően a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről.
Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy aki látta a balesetet, arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy hívja a 06-93-312-190-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számok valamelyikén.
(Forrás és fotók: Zala Megyei Rendőr-főkapitányság)